Skilte København – vi er tæt på dig.

Kellmann Reklame holder til i Hvidovre. Det placerer os centralt i storkøbenhavn og gør, at vi hurtigt kan komme til dig og tale om din nye skilteløsning.

 

Facadeskilt-zealand

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi leverer alt i skilte til din virksomhed i København – her et lille udpluk:

Facadeskilte i København

Har du en virksomhed i København, så ved du hvor vigtigt det er at skille dig ud i mængden. Det kan et flot facadeskilt i høj kvalitet hjælpe dig til. Vi har mange års erfaring og mange tilfredse kunder i alle størrelser.

Du kan læse mere om og se eksempler på vores løsninger indenfor facadeskilte her

Folieskilte i København

Folie er et meget populært materiale fordi det giver et flot look, plads til at være kreativ og så er det nemt at skifte til din nye kampagne eller budskab.

Kellmann reklame er blandt landets største producenter af folie løsninger og har således erfaring med alle typer folieskilte. Derfor kan vi garantere professionel rådgivning, service, en løsning i høj kvalitet og fordi vi selv producerer, også skarpe priser.

Læs mere om vores folieløsninger og se eksempler her

Reklameskilte København

Uanset om det er din facade din grund eller indenfor i din virksomhed er skiltning altid en god måde at gøre dine gæster og potentielle kunder opmærksom på dig. Især i København, hvor der er stor konkurrence, er det vigtigt at skille sig ud. Det kan vi hjælpe med – vi har alt i reklameskilte.

Læs mere om vores reklameskilte og se eksempler her


Ring

Skriv

Besøg