Menu

Ring

Skriv

Besøg

Vinduesfolie

Kellmann skilte har mange års erfaring med produktion og montage af vinduesfolie. Vi anvender kun folie af høj kvalitet og vores professionelle montører efterlader altid et flot udtryk.

Mulighederne med vinduesfolie er mange. Ønsker du at blænde vinduer men stadig sikre et godt lysindfald, afskærmning af kontor eller mødelokale så folk ikke kan kigge ind, eller ønsker du en flot kreativ løsning med evt. farvet vinduesfilm, så kan vi løse opgaven for dig.

Høj synlighed med farvet folie

Har du et budskab der kræver synlighed på din facade, til din messe eller andre steder, så kan farvet vinduesfolie være din løsning. Vi har løst mange opgaver med  farvet folie i butiksvinduer, til messer eller til mere generelle marketing kampagner på facader og lignende.

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor vinduesfolie til dig.

Vidste du? – At Kellmann skilte er blandt de absolut førende indenfor bilreklamer. Vi udfører alt indenfor reklamer på biler fra logo og cvr nummer til hel indpakning af din bil. Kellmann servicerer idag nogle af landets største vognparker og er således din garanti for høj kvalitet.

Få et godt tilbud allerede i dag! Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.