Solfilm til bygninger

Solfilm til vinduer og bygninger

Med Kellmann’s solfilm til vinduer og bygninger , kan du dæmpe varmepåvirkning og modvirke blænding der kan genere din arbejdsdag.

Varme sommerdage er altid dejlige, bare ikke på kontoret hvis solen står lige ind og varmer din arbejdsplads op til meget høje temperaturer. Vores solfilm kan reducere den samlede mængde solenergi med op til ca. 85%. Det giver din arbejdsplads en behagelig temperatur og du kan bedre koncentrere dig om at udføre dit arbejde.

Uanset om det er solfilm til planglas eller solfilm til biler, så anvender vi altid LLumar solfilm og vi yder altid 12 års garanti.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores løsninger indenfor Solfilm til bygninger

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor solfilm til bygninger. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Hvorfor solfilm på din bygning?

Udover at solfilm til bygninger reducerer varmepåvirkning, beskytter det også mod de farlige UV stråler, som du altid i direkte sollys bliver udsat for.

Sidst, men ikke mindst, så er solfilm også en god løsning til at sikre privatliv. Måske er din arbejdsplads åben for at andre kan kigge ind – det kan solfilm også afhjælpe, så du både slipper for solens opvarmning, de farlige UV stråler og samtidig også sikrer dig privatliv under din arbejdsdag.

Har du behov for en professionel løsning indenfor solfilm til bygning eller kontor, så kontakt os endelig her på siden eller ring til os – Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig og kommer meget gerne forbi til en uforpligtende snak og finder den bedste afskærmning for solen til netop din virksomhed.

HUSK! – Vi kan levere alt indenfor skilte. Se et udpluk af hvad vi kan indenfor skilte her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud