Bilreklamer der vækker opsigt

Med mere end 50 års erfaring i branchen er Kellmann skilte en af de største udbydere i Danmark, når du skal have lavet bilreklamer. Kellmann skilte var en af de første virksomheder, der kunne tilbyde folieløsninger, der er nemme at lave, men lige så effektive til at vække opsigt.

Få den rette reklame på bilen

Med den rette reklame på bilen kan du nå flere nye kunder og dele budskabet om din virksomhed uden megen planlægning. Kellmann skilte har i dag hjulpet med at sikre bilreklamer på mere end 8.000 biler. Som en del af vores service hjælper vi også med at vedligeholde de iøjnefaldende reklamer på bilen. Langt de fleste busser i bybilledet har vi også været med til at gøre til omvandrende reklamesøjler. Den ekspertise kommer dig til gode.

Alle vores programmer er anerkendte med de korrekte mål. Dette gør det nemmere at lave et udkast af et design, som du ønsker til dine bilreklamer. Vi hjælper med at udarbejde dit design fra første ide, og til din bil får monteret den færdige reklame på vores monteringsværksted i Hvidovre. Vi tilbyder også den ekstra service at montere bilreklamen for dig på en anden adresse, hvis du ikke har mulighed for at komme til Hvidovre.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Eksempler på vores løsninger inden for reklamer på bilen

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger på reklamer på bilen. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Marketingsfordelene med bilreklame

Nye kunder er essentielle for, at enhver virksomhed kan fortsætte. Nogle gange er det de overraskende løsninger, som skaffer flere nye kunder. Dette gør sig gældende for bilreklamer, som tiltrækker sig opmærksomhed uden, at du behøver at gøre synderligt meget. En bilreklame er en ubesværet måde for dig at gøre opmærksom på din virksomhed og dennes produkter.

Det er ligegyldigt, om du kører landevejene tynde, eller om bilen holder parkeret ved vejkanten. Billedet og reklamen fra din bil er blikfanget, der ubevidst spreder budskabet om din virksomhed. Din bilreklame bliver set hele tiden, selv når du ikke selv bevidst prøver at gøre opmærksom på den.

Bilreklamer i hvilken som helst trafik skaber opmærksomhed om din virksomhed og dit budskab. 

Vores kunder har udtrykt stor glæde ved den eksponering, som vores foliereklamer på bilen er med til at udgøre. Her er tale om potentielle leads og nye kunder fra en enkelt investering, som hurtigt kommer til at gøre sig alle pengene værd.

Når du vælger at få lavet dine bilreklamer hos Kellmann, er du garanteret de bedste materialer, som ovenikøbet er med til at beskytte lakken på din bil. Vores montering og servicering af din bil til dine pågældende reklamer sikrer, at den sidder som den skal.  Det tager ingen tid at gøre dig klar til at tiltrække nye kunder på landevejen.

Få logo på biler

At få lavet logo på biler, er en fantastisk måde at reklamere for din virksomhed på, og fordelene er mange. Ikke alene fremmer det et professionelt udseende for din virksomhed, men det øger også synligheden, når du kører rundt i byen. Et logo på bilen fungerer som et reklameskilt, der tiltrækker opmærksomhed fra potentielle kunder, som måske ikke havde kendt til din virksomhed, før de så logoet.

Et logo på firmabilen kan med andre ord være med til at skabe genkendelighed og tillid blandt potentielle kunder.

Ud over at øge synligheden og genkendeligheden, er det også lovpligtigt med et synligt CVR nummer på firmabiler. Så hvorfor ikke få lavet et logo eller en bilreklame, for at øge kendskabet?

Når kunderne ved, at de har at gøre med en officielt registreret virksomhed, vokser deres tillid, hvilket fører til større tillid til det produkt eller ydelse, der tilbydes.

Se her, hvis du leder efter folie til bilen.

  • Dine reklamer på bilen bliver set, både når den er på vejen og når den holder stille. Når din bil er i trafikken vil rigtig mange mennesker se din reklame og dit budskab og i forhold til den forholdsvis lave initial investering du har ved montering af din bilreklame, giver det en meget lav kontaktpris.
  • Bilreklamer virker! Vores målinger blandt vores kunder viser, at de modtager potentielle leads gennem reklamerne og det viser at din investering er pengene værd.
  • Ingen vedligeholdelse! Bilreklamer kræver ingen vedligholdelse og beskytter samtidig lakken under. Når du har valgt Kellmann til udfærdigelse og montering af din nye reklame, er du også garanteret den bedste kvalitet folie og derfra kan du bare nyde at din bilreklame sidder som den skal, at den bliver der og tilmed giver dig nye kunder.

Sørg for den rette reklame på bilen

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvilken type reklame din bil skal udsmykkes med. Hos Kellmann hjælper vi med at designe alt lige fra simple logoer til større reklamer og bilindpakninger. Priserne varierer selvfølgelig efter størrelsen, men det vigtigste er, at du får gjort opmærksom på dit brand.

Vores priser starter ved de 300 KR., hvilket for eksempel dækker et CVR nr. og firmanavn på en enkelt dør. Herfra stiger priserne alt efter, hvor meget indhold der skal inkluderes, og hvor store dine reklamer skal være.

Vi holder øje med alle detaljer i din bilreklame fra start til slut således, at de mindste fejl bliver rettet med det samme. Dette gør det muligt for os at anvende de bedste materialer fra 3M, Avery eller Arlon, når vi fabrikerer bilreklamer til alle vores kunder.

For at gøre det nemmere for dig at vælge, hvilken bilreklame der passer bedst til dit brand, har vi sammensat en guide til hjælp. Her kan du læse mere om, hvor nemt det er for dig. Du kan også læse mere om, hvorfor bilreklamer bliver mere og mere populære lige her. Vores erfaring viser, at flere og flere virksomheder ser reklamer på bilen som en nem og effektiv eksponering til potentielle kunder.

Du kan altid kontakte os her på siden eller ringe til os. Vores rådgivere sidder altid klar til at finde den bedste løsning til jeres virksomhed med en ny bilreklame.

Kellmanns guide til at få lavet bilreklamer

Det første du skal overveje, når du vil have lavet en bilreklame er, hvilket budget og hvor lang tid du ønsker, at reklamen skal holde. Forskellen ligger i valget af folien til din bilreklame. Jo længere tid du ønsker, at din bilreklame skal kunne vække opmærksomhed i trafikken, desto stærkere folie anbefaler vi.

Dit budget er med til at sætte rammerne for, hvilken type folie din bilreklame skal produceres af, samt hvor stor den kan ende med at blive.

Designvalg af reklamer på bilen 

Vores erfaring med at lave bilreklamer dækker vidt og bredt. Vi har derfor prøvet alt lige fra helfoliering, til mindre folie logo til bilen. Derfor vil du opdage, at den eneste begrænsning ligger hos dig selv og dit budget. Mulighederne for at lave reklame på bilen strækker sig vidt og bredt. Du er selv med til at bestemme, hvordan dit budskab skal formes i alle detaljer fra logoets størrelse til typen af folie. Hos Kellmann lægger vi ingen begrænsninger på din bilreklame, og du er selv med til at bestemme, hvor dine nye bilreklamer skal placeres. Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at montere din nye bilreklame.

Klargøring til montering af bilreklamen 

Det eneste du skal huske på, inden din bilreklame skal monteres er, at din bil er nyvasket. Den må heller ikke være nyvokset, eftersom det kan skabe problemer med monteringen af folien. Alt efter årstiden kan der være andre faktorer, der spiller en rolle i monteringen. Alt dette aftales, så snart din bilreklame er klar til at blive monteret.

Alt efter hvor detaljeret og prangende dine valgte bilreklamer er, kan der være behov for at afmontere visse dele på din bil, hvilket gør det nemmere at påføre den flotte reklamefolie. Dette gælder ting som spejle, lister eller andre detaljer, som kan være til hindring for, at din bilreklame kommer til at se ordentligt ud med den pæne overflade. Fra start til slut passer vi godt på din bil og din bilreklame.

Når du afleverer bilen hos os er det vigtigt at bilen er nyvasket, uden brug af voks da det kan hindrer folien i at klæbe tilstrækkeligt. I vinter måneder kan det være nødvendigt at bilen tørrer og køler ned inden vi kan påbegynde montering af folien.

Montage

Med en ren bil er vi klar til at påbegynde montagen.

Har du valgt en særlig kreativ løsning starter altid med at afmontere nødvendige dele af bilen såsom spejle, lister eller andre dele som kan hindre en flot og fejlfri finish. Vi efterlader naturligvis ikke spor af afmontering og passer godt på alle dele af din bil.

Herfra begynder vi den monteringen af reklamer i det valgte design og materiale.

Derfor skal Kellmann Skilte stå for din bilreklame

Vidste du? – At Kellmann skilte er blandt de førende indenfor folie print. Vi printer hver dag folie med print til mange af landets førende annoncører og varetager hver uge montage og vedligeholdelse på bla. Metro stationer. Se eksempler på hvad vi kan med folie print her.

  • Flere års erfaring som Danmarks førende til at specialisere sig i bilreklamer.
  • Kellmann bruger kun folier af godkendt kvalitet fra de bedste leverandører.
  • Vi tilbyder altid mindst 5 års garanti på folien og montering af denne.
  • Vi er fast leverandør at bilreklamer til nogle af landets største virksomheder.
  • Vi servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler med reklamer.
  • Vi servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler med reklamer.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag.