Reklamer på biler der vækker opsigt

Hvordan fanger du hurtigst blikfang hos potentielle kunder? Det gør du ved at vække opsyn. Med den rette reklame på bilen får du hurtig eksponering for din virksomhed. Vi har mere end 50 års erfaring med at lave reklamer på biler, og vi ved, hvor effektive de kan være for enhver virksomhed.

Derfor laver vi også hver enkelte reklamer på varebiler efter dine konkrete ønsker. Vi hjælper altid med at montere bilreklamer samt senere vedligeholdelse, hvis det skulle blive nødvendigt.

Derfor skal du sætte reklame på bilen

Med den rette reklame på bilen kan du nå ud til flere nye kunder og dele budskabet om din virksomhed uden megen planlægning. Nye kunder er essentielle for, at enhver virksomhed kan fortsætte. Nogle gange er det de overraskende løsninger, som vi ikke tænker over, der skaffer flere nye kunder. Det er her reklamer på firmabilen kommer ind i billedet. Med de rette reklamer på bilen har du ubesværet gjort opmærksom på din virksomhed og dennes produkter.

Det er ligegyldigt, om du kører landevejene tynde, eller om bilen holder parkeret ved vejkanten. Billedet og reklamen fra din bil er blikfanget, der ubevidst spreder budskabet om din virksomhed. Din reklame på bilen bliver set hele tiden, selv når du ikke selv bevidst prøver at gøre opmærksom på den.

Uanset trafikken skaber reklamer på biler opmærksomhed om din virksomhed.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores løsninger inden for reklamer på biler

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger på reklamer på bilen. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

De betydelige fordele ved at reklamere på bilen

I mere end 50 år har vi set effekten af gode reklamer på firmabiler. Alle vores kunder udtrykker stor glæde over den ’nemme’ eksponering, de får gennem vores foliereklamer på bilen. Det er en nem måde at eksponere jeres brand og skabe opmærksomhed. Den rette reklame på bilen er en enkelt investering, som hurtigt kan genere flere kunder og kommer til at blive alle pengene værd.

Hos Kellmann bruger vi kun de bedste materialer til at lave folie print på biler. Reklamer på biler skal holde i al slags vind og vejr, hvilket vores gør, samtidig med de beskytter lakken på bilen. Når du bestiller reklamer til bilen hos Kellmann, er det også inklusiv montering og servicering af disse, som sikrer, at de hele tiden sidder, som de skal og ser flotte ud. Det tager ingen tid at gøre dig klar til at tiltrække nye kunder på landevejen.

Vælg den rette type af reklame til bilen

Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type reklame din bil skal udsmykkes med. Hos Kellmann hjælper vi i løbet af hele processen. Vi har et hold af grafiske designere, der er til rådighed for at hjælpe med at forme billedet på din virksomhed, inden vi overfører det til bilen.

Hos Kellmann laver vi flere typer af reklamer til biler;

 • Simple logoer der placeres strategisk på bilen.

 • Større reklamer, der sidder lige i øjet.

 • Hele folieindpakninger af bilen med den blikfangende reklame.

Uanset hvilken type reklame du vælger til din bil, er det vigtigste, at du får gjort opmærksom på dit brand. Vores hold af grafiske designere holder øje med alle detaljer i designet fra start til slut, således de mindste fejl bliver rettet med det samme. Dette gør det muligt for os at anvende de bedste materialer fra 3M, Avery eller Arlon, når vi fabrikerer reklamer til alle vores kunders biler.

 • Dine reklamer på bilen bliver set, både når den er på vejen og når den holder stille. Når din bil er i trafikken vil rigtig mange mennesker se din reklame og dit budskab og i forhold til den forholdsvis lave initial investering du har ved montering af din bilreklame, giver det en meget lav kontaktpris.
 • Bilreklamer virker! Vores målinger blandt vores kunder viser, at de modtager potentielle leads gennem reklamerne og det viser at din investering er pengene værd.
 • Ingen vedligeholdelse! Bilreklamer kræver ingen vedligholdelse og beskytter samtidig lakken under. Når du har valgt Kellmann til udfærdigelse og montering af din nye reklame, er du også garanteret den bedste kvalitet folie og derfra kan du bare nyde at din bilreklame sidder som den skal, at den bliver der og tilmed giver dig nye kunder.

Kellmanns guide til montering af reklamer på bilen

Som det første skal du sætte et budget for din reklame på bilen. Her skal du tænker over, hvor lang tid du ønsker, reklame skal holde. Forskellen ligger i valget af folien til din reklamen på bilen. Jo længere tid du ønsker, at reklame skal kunne vække opmærksomhed i trafikken, desto stærkere folie anbefaler vi. 

Design og valg af reklamer på bilen 

Vores erfaring med at lave reklamer til bilen dækker alt lige fra helfoliering af biler til mindre logoer. Du vil opdage, at den eneste begrænsning er i dine ideer og dit budget. Mulighederne for at lave reklamer på bilen strækker sig vidt og bredt. Du er selv med til at bestemme, hvordan dit budskab skal formes i alle detaljer fra logoets størrelse til typen af folie. Hos Kellmann lægger vi ingen begrænsninger på din reklamer på firmabilen, og du er selv med til at bestemme, hvor og hvordan de skal placeres. 

Klargøring til montering af reklamen på firmabilen 

Det eneste du skal huske på, inden reklamen monteres på bilen er, at din bil er nyvasket. Den må heller ikke være nyvokset, eftersom det kan skabe problemer med monteringen af folien. Alt efter årstiden kan der være andre faktorer, der spiller en rolle i monteringen. Alt dette aftales, så snart din reklame til bilen er klar til at blive monteret. 

Alt efter hvor detaljeret og prangende dine reklamer til bilen er, kan der være behov for at afmontere visse dele på din bil, hvilket gør det nemmere at påføre den flotte reklamefolie. Dette gælder ting som spejle, lister eller andre detaljer, der kan være til hindring for, at reklamen på bilen kommer til at se ordentligt ud med den pæne overflade. 

Vigtige spørgsmål om reklamer på firmabiler

Hvad koster en reklame på bilen?

Vores priser starter ved de 300 kr., hvilket for eksempel dækker et CVR nr. og firmanavn på en enkelt dør. Herfra stiger priserne alt efter, hvor meget indhold der skal inkluderes, og hvor store dine reklamer skal være. Som nævnt i vores guide længere oppe på siden, påvirkes prisen også af, hvilken type folie du vælger.

Du kan altid kontakte os her på siden eller ringe til os. Vores rådgivere sidder altid klar til at finde den rette løsning til jeres virksomhed og reklamer på firmabilen.

Hvordan får man reklame på bilen?

Når du kontakter Kellmann om at få reklamer på firmabilen, starter processen med et samarbejde med vores hold af grafiske designere. Når det endelige design er blevet godkendt, sendes det videre til vores hold af specialister og trykkere, som forbereder reklamen til bilen. Herefter skal du blot parkere den valgte bil på vores værksted i Hvidovre, hvorefter vi sørger for at montere den endelige reklame på bilen. Har du ikke mulighed for at komme til Hvidovre, tilbyder vi også at montere reklamen på din firmabil på en anden adresse.

 • Flere års erfaring som Danmarks førende til at specialisere sig i bilreklamer.
 • Kellmann bruger kun folier af godkendt kvalitet fra de bedste leverandører.
 • Vi tilbyder altid mindst 5 års garanti på folien og montering af denne.
 • Vi er fast leverandør at bilreklamer til nogle af landets største virksomheder.
 • Vi servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler med reklamer.
 • Vi servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler med reklamer.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud