Bilreklame - Få reklame på biler

Kellmann skilte er en af Danmarks største udbydere af bilreklamer. Vi har mere end 50 års erfaring i skilte branchen og var blandt de første til at tilbyde folieløsninger, som bilreklame og foliering af bil. I dag servicerer og vedligeholder vi reklamer på ca. 8.000 biler, hvoraf vores største kunde har mere end 1.000 reklamer på bilen. Derudover varetager vi reklamer på mere end 80 % af landets busser.

Vi hjælper gerne med et udkast til et design af din nye bilreklame og benytter selvfølgelig kun anerkendte programmer, som indeholder de korrekte mål.

Vi har professionel montering i Hvidovre hvor du kan aflevere din bil. Har du ikke mulighed for det, så tilbyder  vi også at montere dine nye reklamer på bilen hos dig.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

"*" indicates required fields

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor bilreklame

Fordele ved bilreklamer

Reklame for din virksomhed er essentielt for at få nye kunder og her er reklamer på biler et fantastisk og billigt redskab til at gøre rigtig mange mennesker opmærksom på din virksomhed og dine produkter.

Dine reklamer på bilen bliver set, både når den er på vejen og når den holder stille. Når din bil er i trafikken vil rigtig mange mennesker se din reklame og dit budskab og i forhold til den forholdsvis lave initial investering du har ved montering af din bilreklame, giver det en meget lav kontaktpris.

Bilreklamer virker! Vores målinger blandt vores kunder viser, at de modtager potentielle leads gennem reklamerne og det viser at din investering er pengene værd.

Ingen vedligeholdelse! Bilreklamer kræver ingen vedligholdelse og beskytter samtidig lakken under. Når du har valgt Kellmann til udfærdigelse og montering af din nye reklame, er du også garanteret den bedste kvalitet folie og derfra kan du bare nyde at din bilreklame sidder som den skal, at den bliver der og tilmed giver dig nye kunder.

Få en bilreklame der bliver SET

Bilreklamer er en fantastisk mulighed for at opnå høj synlighed omkring dit brand eller virksomhed og tilmed billig markedsføring, da potentielle kunder ser dit logo og budskab i trafikken. Vi udfører alle typer opgaver inden for bilreklamer, lige fra logo og cvr nummer på bilen til store lastbils reklamer og bilindpakninger i hele Danmark.

Prisen afhænger af opgavens størrelse. Hvis du kun skal have cvr nummer og navn på en dør, så koster det fra kr. 300,- Alle materialer er fra 3M, Avery eller Arlon, hvilket betyder, at vi kan give garanti på både folie og montage, – alle fejl bliver således rettet med det samme.

Er du i markedet for reklame på din bil, så har vi nedenfor lavet en lille guide til hvordan vi arbejder med bilreklamer hos Kellmann Reklame og hvor nemt det er for dig at få logo, cvr nr eller noget helt tredje på din bil. Her kan du også læse lidt om hvorfor bilreklamer er smart og hvorfor markedet for bilreklamer er i vækst, der er nemlig andre som dig der vil skille sig ud.

Kontakt os her på siden eller ring til os, vores rådgivere sidder klar til at finde den bedste løsning indenfor bilreklame til jeres virksomhed.

Guide til Bilreklamer hos Kellmann Reklame

Inden vi går igang

Inden vi kan begynde arbejdet med at montere din nye reklame på bilen, er det vigtigt at du har gjort dig overvejelser om både budget og varighed. Er dit ønske en kortere kampagne, kan du med fordel vælge en billigere type folie. Ønsker du lang holdbarhed, så anbefaler vi en mere stærkere folie.

Når formålet med din reklame er klarlagt, er der kun 2 trin tilbage før din bil har et helt nyt look og udtryk.

Step 1: Valg af type og design

Hos Kellmann Reklame tilbyder vi er verden af muligheder indenfor reklamer på bilen. Med udgangspunkt i dit budget og ønsker hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige type af folie og design af dit budskab, uanset om det er logo, cvr nr eller en større reklame til din bil. Du kan vælge imellem en mat folie, metallisk look eller en mønstret folie. Vi har stor erfaring med helfoliering af biler og derfor også i skæve typer af bilreklamer, så du er ikke begrænset af, at din næste bilreklame skal sidde midt på døren eller andre gængse steder. Kun fantasien sætter grænser og vores professionelle folk er klar til at hjælpe dig.

Step 2: Klargøring og montering

Klargøring

Når du har besluttet dig for type og design, aftaler vi en tid til montering af dine reklamer på bilen.

Når du afleverer bilen hos os er det vigtigt at bilen er nyvasket, uden brug af voks da det kan hindrer folien i at klæbe tilstrækkeligt. I vinter måneder kan det være nødvendigt at bilen tørrer og køler ned inden vi kan påbegynde montering af folien.

Montage

Med en ren bil er vi klar til at påbegynde montagen.

Har du valgt en særlig kreativ løsning starter altid med at afmontere nødvendige dele af bilen såsom spejle, lister eller andre dele som kan hindre en flot og fejlfri finish. Vi efterlader naturligvis ikke spor af afmontering og passer godt på alle dele af din bil.

Herfra begynder vi den monteringen af reklamer i det valgte design og materiale.

Derfor skal Kellmann Reklame stå for din bilreklame

Mange års erfaring med bilreklame. Vi var blandt de første i Danmark til at specialisere sig i reklame på biler.

Vi bruger kun godkendte kvalitets folier fra førende leverandører.

Vi yder altid min. 5 års garanti på folien og montering.

Vi er betroet leverandør af bilreklame til nogle af landets største virksomheder og servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler.

Vi har rådgivning og service i højsædet, hver gang.

Vidste du? – At Kellmann skilte er blandt de førende indenfor folie print. Vi printer hver dag folie med print til mange af landets førende annoncører og varetager hver uge montage og vedligeholdelse på bla. Metro stationer. Se eksempler på hvad vi kan med folie print her.


Ring

Skriv

Besøg