Om os

Sidst i 50’erne men stadig ung og med på alt det nye

Kellmann skilte er en af landets ældste skilte virksomheder, med over 50 år i branchen. Kellmann skilte er ikke længere kun en traditionel skiltemager, men er idag førende indenfor visuel kommunikation.

Skilte er fortsat en stor del af vores forretning, og vi løser dagligt opgaver for både landets helt store virksomheder, men også for den lokale butik, med alt fra facadeskilte til indendørs anvisnings skilte – alle med lige stor glæde. Hos os er vi nemlig ekstremt ærkære med alle vores løsninger, det har ligget i vores dna siden 1960’erne. Vi ved nemlig godt, at god service og professionelt udført, hver gang,  - er nøgleordene bag vores høje alder.

Kellmann Skilte & Reklame er i dag ejet af Morten Krogh med hovedsæde i Hvidovre og  over 20 ansatte, hvor størstedelen af medarbejderstaben er beskæftiget i produktion og montage.

Vi er idag førende i danmark indenfor skilte og bilreklamer og så er vi også stolte af, at være førende indenfor bus, tog og metro reklamer. Udover skilte og bilreklamer, er indendørs skiltning også en del af vores portefølje.

Kellmann skilte tilbyder landsdækkende service og leverer alt inden for skilte, pyloner, logo/bogstaver til inden- og udendørs brug, print, reklame til bygninger og biler, solfilm til biler og bygninger, beachflag, bannere, bandereklamer, flag og dusted/frosted folier til mødelokaler.

Vi lever af tilfredse kunder og ser frem til at tilbyde dig det bedste indenfor vores kerneområder. Se hvordan vi arbejder i videoen nedenfor eller kom forbi til en snak om dine behov, vi har altid kaffe på kanden.

Morten Krogh

Direktør.

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud