Busreklame

Busreklame der vækker opsigt

Vi er førende indenfor busreklame!
Med over 80 % af alle reklamer på busser udført af os, er Kellmann Skilte landets førende indenfor montage af busreklame og busindpakninger. Vi var blandt de første til at introducere foliering af biler og busser. Det betyder, at du kan være helt tryg ved at lade os varetage opgaver vedr. reklame på busser. Vores professionelle og erfarne team giver dig sikkerhed for, at reklamerne altid er perfekte. så vores mange års erfaring skal give dig tryghed ved opgaven, og at vi i dag er førende på dette område, er din sikkerhed for, at du har med professionelle folk at gøre, som altid tager opgaven alvorligt

Bussen som reklamemedie giver dig mange muligheder for bred eksponering. Ønsker du en reklame i form af en hel venstreside, et kort budskab via en højreside eller maksimal eksponering via en fuld indpakning, så kan vi både hjælpe og rådgive dig til den bedste løsning, samt sørge for print og montering. Kellmann Skilte er din total leverandør indenfor bus reklame og indpakning.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Fordele ved busreklamer

busreklamer er en populær og effektiv måde at nå ud til forbrugerne på. Busser opfattes ofte som en offentlig service, så busreklamer har en tendens til at blive opfattet som mere troværdige end andre former for reklamer. Derudover kan busreklamer være meget iøjnefaldende på grund af deres størrelse og placering. Og da busruter har tendens til at være gentagne, har busreklamer mulighed for at nå ud til et bredt publikum over tid. Faktisk har undersøgelser vist, at busannoncer kan generere op til 16 millioner visninger om måneden. For virksomheder, der leder efter en billig og effektiv måde at nå ud til potentielle kunder på, er busreklamer bestemt værd at overveje.

Vores mange års erfaring med bilreklamer og bilindpakning gør, at vi også er eksperter i, at frembringe det helt rigtige budskab når det handler om reklame på busser.

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor busreklame til dig – vi garanterer dig, at du får maksimal synlighed i gadebilledet.

Vidste du? – At Kellmann skilte kan levere alt indenfor skilte. Hos os er du i trygge hænder og vores mange eksperter kan med garanti finde lige den skilte løsning der passer jeres virksomhed. Se mere om vores muligheder indenfor skilte her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud