Busreklame

Vi er førende indenfor busreklame!
Med over 80 % af alle reklamer på busser udført af os, er Kellmann skilte landets førende indenfor montage af busreklame og busindpakninger. Vi var blandt de første til at introducere foliering af biler og busser, så vores mange års erfaring skal give dig tryghed ved opgaven, og at vi idag er førende på dette område, er din sikkerhed for, at du har med professionelle folk at gøre, som altid tager opgaven alvorligt.

Bussen som reklamemedie giver dig mange muligheder for bred eksponering. Ønsker du en reklame i form af en hel venstreside, et kort budskab via en højreside eller maksimal eksponering via en fuld indpakning, så kan vi både hjælpe og rådgive dig til den bedste løsning, samt sørge for print og montering. Kellmann skilte er din total leverandør indenfor bus reklame og indpakning.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores mange års erfaring med bilreklamer og bilindpakning gør, at vi også er eksperter i, at frembringe det helt rigtige budskab når det handler om reklame på busser.

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor busreklame til dig – vi garanterer dig, at du får maksimal synlighed i gadebilledet.

Vidste du? – At Kellmann skilte kan levere alt indenfor skilte. Hos os er du i trygge hænder og vores mange eksperter kan med garanti finde lige den skilte løsning der passer jeres virksomhed. Se mere om vores muligheder indenfor skilte her.


Ring

Skriv

Besøg