Pyloner

Vi er blandt de førende indenfor alle typer af pyloner og har mange års erfaring med produktion af pylonskilte i alle størrelser og former.

Pyloner er en af de mest synlige og effektive skilteformer der findes, fordi de kan udformes helt efter dit ønske og kan placeres så dit logo eller budskab kan ses fra mange vinkler. Oftest anvendes en pylon som blikfang til virksomhedens domicil eller til at vise de besøgende en oversigt over virksomheder som er beliggende på adressen samt anvisning.

Vi kan hjælpe dig med lige den type pylon du leder efter.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores Pylon løsninger

Fordele ved pyloner

Pyloner er en af de mest synlige og effektive skilteformer der findes, fordi de kan udformes helt efter dit ønske og kan placeres så dit logo eller budskab kan ses fra mange vinkler. Oftest anvendes en pylon som blikfang til et virksomheds domicil eller til at vise besøgende en oversigt over virksomheder beliggende på adressen samt anvisning.

Pyloner laves både små og store og små, tykke og tynde og lige som du ønsker det. Inden du beslutter dig for om et pylonskilt er det rigtige for din virksomhed, er der en række ting du skal overveje, så vi er sikre på, at du vælger den helt rigtige løsning. Til at hjælpe dig godt på vej mod den rigtige pylon har vi lavet en guide som beskriver de overvejelser du skal igennem inden du bestemmer dig og selvfølgelig den proces der skal igang, inden du kan kigge ud af vinduet på din nye flotte pylon.

Billig eksponering – din pylon eksponerer dig alle dage, året rundt.

Service – det er god service over for besøgende hos virksomheden at signalere “Her er vi” eller at din pylon har anvisninger til at finde vej.

Signal – En pylon signalerer seriøsitet og professionalisme.

Derfor skal du vælge os til leverandør af din nye Pylon

Vi har mange års erfaring med pyloner og kan levere alle typer af pyloner. Hos Kellmann skilte er vi med hele vejen fra dit ønske til produktion og montage – det er din sikkerhed for at alt forløber som det skal og dine ønsker bliver opfyldt.

Vi er blandt de ældste skilte virksomheder i landet og har derfor mange års erfaring med pyloner.

Vi har dygtige og erfarne grafikere der hjælper dig til det helt rigtige udtryk for dig.

Vores montører er erfarne og vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere til montage af selv de mest krævende opgaver.

Kontakt os allerede nu her på siden eller ring til os, vi sidder klar til at hjælpe dig og kommer naturligvis gerne på besøg til en snak og et kig på dine ønsker.

Guide til den rigtige Pylon fra Kellmann Skilte

Inden vi kan gå igang med at producere dit nye pylonskilt skal du overveje en række ting der både har indflydelse på udtryk, produktionstid og selvfølgelig din pris.

Step 1: Placering og formål

Placeringen af din nye pylon kan have stor indflydelse på hvilken højde og udformning vi skal arbejde med. Hvis du har mulighed for at øge blikfang mod din pylon ved at tænke over højde og udformning skal vi naturligvis tænke dette ind, så du øger værdien af dit pylonskilt. Ligeså skal du selvfølgelig tænke over formålet med din pylon. Er det udelukkende blikfang eller vil du kombinere blikfang med anvisning til dine besøgende.

Step 2: Størrelse, udformning og design

Når du har fastlagt placering og formål er det tid til at kigge nærmere på ønsker til størrelse og udformning.

Størrelse

Vi producerer pyloner i alle størrelser fra 2 meter i højden og 50 cm i bredden til 15 meter i højden og 5 meter i bredden.

Bemærk: Pyloner over 6 meter i højden kræver ofte et nedstøbt fundament.

Materiale

Vi producerer pyloner i mange typer materialer, så det er kun din fantasi og ønsker til udformning der sætter grænser. Vi producerer pyloner i aluminium, børstet aluminium, samt rustfrit stål og flere andre muligheder. Vi har også mulighed for overfladebehandling eller maling af din pylon, som hjælper til det rigtige udtryk. Uanset dit materialevalg, så garanterer vi naturligvis at din pylon kan modstå vejr og vind de næste mange år.

Udformning

Udformning og udtrykket af din nye pylon er selvfølgelig det vigtigste. Det er det du skal kigge på og være stolt over, de næste mange år. Udformningen skal naturligvis passe til det formål du har defineret dit pylonskilt skal tjene, men vi vil gerne have at du ender op med den bedst mulige løsning og derfor bør du også tænke over de mange kreative muligheder vi har idag, i forhold til udformning af pylonskilte, herunder;

Skal vi indarbejde flere former for materialer i din pylon, til eks. dit logo eller budskab, så du opnår et design med flere dimensioner

Skal din nye pylon være med eller uden lys

Skal der indarbejdes særlige elementer eller detaljer i din pylon. Det kunne eksempelvis være et ur

Ønsker du udskårne bogstaver i din pylon for at give netop din pylon et særligt udtrykt

Ønsker du mulighed for digitalt indhold. Denne løsning giver dig mulighed for at ændre og tilpasse dit budskab løbende og du får derfor mere værdi ud af din pylon.

Step 3: Produktion og montage

Kellmann Skilte er naturligvis din rådgiver gennem hele processen, så når du har besluttet dig for formål og design udarbejder vi et grafisk oplæg til din nye pylon og når du har godkendt dette aftaler vi en dag for levering og montering. Vores typiske leveringstid er 2-3 uger, afhængigt af dine ønsker, materialevalg med mere. Vi tager os naturligvis af alt det praktiske i forbindelse med produktion og montage, uanset krav. Montering af din nye pylon tager alt fra 2 timer til 1-2 dage afhængigt af forholdene og om der er behov for at støbe et fundament til at fastgøre din pylon.

Efter levering

Skulle der ske noget  uventet med din pylon har vi naturligvis al data på din pylon og kan hjælpe dig med evt. genopbygning eller produktion af en ny.


Ring

Skriv

Besøg