Menu

Ring

Skriv

Besøg

Pyloner

Vi er førende indenfor alle typer af pylon skilte og har mange års erfaring med produktion af pyloner i alle størrelser og former.

Et pylon skilt er en samlet informationstavle, der enten viser firmanavnet alene, eller flere firmanavne samlet. Vi fremstiller pylon skilte i alle størrelser: fra 2 meter i højden og 50 cm i bredden til 15 meter i højden og 5 meter i bredden. Overvejer du en reklame pylon, så husk at være opmærksom på følgende:

  • Hvor høj og bred skal pylonen være
  • Skal pylon skiltet leveres i børstet eller almindelig aluminium
  • Hvis pylonen laves i almindelig aluminium, skal den males eller have folie på?
  • Skal der lys i pylonen?
  • Skal der udskårne bogstaver i?
  • Skal der ur i?

Hos Kellmann skilte er du i trygge hænder når det kommer til pyloner. Vi leverer både pylon skilte i børstet og almindelig aluminium, pyloner med lys og LED og ønsker du enten bogstaver i folie eller udskårne bogstaver kan vi også klare det.
Vi hjælper med det grafiske oplæg, og når det er godkendt, så aftaler vi en dag for levering og montering, som vi selvfølgelig også står for.

Leveringstiden er på ca. 15 arbejdsdage. 

Vi har mange års erfaring med pyloner og kan levere alle typer af pyloner. Hos Kellmann skilte er vi med hele vejen fra dit ønske til produktion og montage – det er din sikkerhed for at alt forløber som det skal og dine ønsker bliver opfyldt.

Kontakt os her på siden eller ring til os – vores rådgivere sidder klar til en snak om, hvordan din næste pylon bliver lige som du ønsker.

HUSK!– At Kellmann skilte har ALT indenfor skilte! – Så er du på udkig efter efter en bestemt type skilt, så kontakt os endelig. Du kan se mere om hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed indenfor skilte her

 

Få et godt tilbud allerede i dag! Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pylon med præsentation af virksomheder
Pylon med præsentation af virksomheder
Pylon med informationer til tec
Pylon med informationer til tec
Pylon med logo
Pylon med logo
Pylon med lys og anvisninger
Pylon med lys og anvisninger
Pylon på 6 meter med logo
Pylon på 6 meter med logo
Pylon med logo og info
Pylon med logo og info
Pylon med logo for kemp og lauritzen
Pylon med logo for kemp og lauritzen