Skilte der lever længere 

Med mere end 50 års erfaring som skiltemager ved Kellmann en hel del om at producere skilte til virksomhedsbrug. Vi har stor erfaring med at lave skilte, der tiltrækker kunder og skaber den rette opmærksomhed for jeres virksomhed. I løbet af alle årerne har vi lavet skilte og reklamer til hele Danmark. Siden Kellmanns begyndelse har vi tilføjet en lang række produkter, som alle er med til at skabe yderligere opmærksomhed omkring jeres brand med i form af et nyt skilt.

Derfor skal du vælge Kellmann som skiltefirma

Hos Kellmann gør vi en ære i at producere skilte til butikker, facadeskilte, byggepladsskilte og mange andre typer skilte. Vi har års erfaring som skiltetekniker, der kommer vores kunder til gode, når du vælger os.

Vores hold af grafiske designere tager dig med i processen, så du hele tiden har en finger med i udarbejdet af det endelige produkt. Hos Kellmann er vi klar over, at vi er skilteleverandør for jeres virksomhed og brand.

Uanset om I skal bruge indendørs skilte eller udendørs skilte, kan vi lave et produkt, der er holdbart og skaber den rette opmærksomhed omkring jeres budskab.

Vi laver skilte og reklamer i store og små formater, der alle skilter med dit navn. I kan til enhver tid kontakte os for at høre mere om, hvordan vi får jeres virksomhed slået op på store bogstaver for at tiltrække nye og gamle kunder.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores løsninger inden for skiltedesign.

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger på skilte. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Vælg det rigtige skilt til din virksomhed

Hos Kellmann laver vi flere typer af skilte. Du kan her læse kort omkring hver type og afklare, hvilken der vil passe bedst til din virksomhed.

Pylon skilte

Pylon skilte er et af vores mest populære skiltetyper. Dette kommer sig af, at det er den skilteform, der er synligst. Pylonskilte kan skræddersyes og laves for at fremhæve dit budskab fra enhver vinkel. De fleste af vores kunder vælger et pylonskilt, fordi det er en nem måde at gøre opmærksom på virksomhedens fysiske placering. Dertil holder den hele året rundt til al slags vind og vejr.

Kellmann laver også skilte indendørs i pylon, hvor en virksomhed eventuelt skal anvise flere virksomheder på samme adresse. Den åbenlyse fordel ved et pylonskilt er den årlige eksponering. Det sender et professionelt signal om en seriøs virksomhed, eftersom et pylonskilt sættes op med et støbt fundament.

Priserne for pylonskilte varier alt efter størrelsen på det endelige skilt. Dertil laver Kellmann også LED pyloner, som oplyser i mørket og skaber endnu mere blikfang omkring jeres brand.

Facadeskilte

Facadeskilte er nok den nemmeste, men alligevel mest raffinerede måde at skabe opmærksomhed omkring jeres navn. Et facadeskilt vil være den første introduktion til kunden af jeres virksomhed. Derfor gør det heller ikke noget, hvis det falder i øjet. Det kan du gøre ved at anvende facadeskilte med lys. Her er det vigtigt at understrege, at vores tre typer af facadeskilte (der alle laves med lys) ikke kun handler om at vække blikfang. Det handler lige så meget om, at det ønskede facadeskilt passer til resten af bygningen og omkringliggende bygninger. Hos Kellmann laver vi facadeskilte med lys, der tiltrækker opmærksomhed og er attraktive, men som stadig passer ind til omgivelserne uden at overtage fokus.

Kellmann laver facadeskilte med lysstofrør, neonlys eller LED. Hver type belysning har sin fordel, og valget er op til dig og placeringen af dit facadeskilt. Valget af belysningstype vil i sidste ende påvirke prisen for dit facadeskilt, hvilket du altid er velkommen til at kontakte os for at høre mere omkring.

Udendørs skilte

Skilte til udendørs brug kan bruges i mange forskellige sammenhæng. Derfor vil der også være flere typer for skilte, som Kellmann hjælper hver enkelt kunde med at udforme. Vi skræddersyer udendørs-firmaskilte, som kan holde til al slags vind og vejr hele året rundt.

Hos Kellmann er det vores fokus at lave udendørs skilte til vores kunder, som signalerer, det de skal. Derfor samarbejder vi tæt med hvert enkelt kunde for at skræddersy løsninger.

I samme stil som med facadeskilte laves vores udendørs skilte også med belysning, hvilket vi tager stilling til i designprocessen.

Udendørs skilte med lys

Indendørs skilte

Skilte til indendørs brug kan anvendes i mange forskellige henseende. Det kan være lige så meget for eksternt brug som for internt. Uanset hvad formålet er, er det vigtigt, at ethvert indendørsskilt fremstår pænt og professionelt. Indendørsskilte behøver ikke være skilte til butikker. Det kan lige så vel være intern virksomhedsbranding, der anviser et flot serviceniveau.

Når I vælger at anvende skilte indendørs, er det vigtigt at tænke over hvilke omgivelser, de skal placeres i. Indendørsskilte behøver ikke nødvendigvis have den samme belysning, som udendørsskilte har. I de fleste tilfælde vil enkle og stilrene indendørsskilte være den bedste løsning for at ramme det signal, I ønsker at sende jeres kunder og medarbejdere.

Skilte til byggeplads

Byggepladser kan nemt signalere mange forskellige budskaber alt efter, hvor langt byggeprocessen er. I løbet af denne tid kan virksomhedsnavne godt blive glemt, men det undgår du med et byggepladsskilt fra Kellmann. Kellmann har i flere år produceret mange byggepladsskilte og hjulpet mange kunder med at få deres navn husket i den lange byggetid. Det vil især være vigtigt med et byggepladsskilt, hvis byggepladsen er uoverskuelig uden den rette skiltning. Foruden de klassiske byggepladsskilte, som gør opmærksom på hver enkelt virksomhed involveret i byggeriet, laver  Kellmann også skilte til byggepladser der dirigerer omkørsel og andet nødvendig trafik.

Byggepladsskilte

Kellmann holder sig altid opdateret på de nyeste trends indenfor skilte- og reklameløsninger

Hos Kellmann sætter vi en ære i vores håndværk som skiltemager. Vi har i mere end 50 år arbejdet med skiltemontage og fulgt udviklingen tæt, for at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har et ønske om et skilt, der ikke falder indenfor vores normale kategorier. Muligheden for at udvide vores evner som skiltetekniker griber vi gerne. 

Af samme årsag opdaterer vi vores tilbud på forskellige typer af skilte, som tiden udvikler sig og materialer bliver overgået af andre. Vi bestræber os på at lave de bedste skilte til alle vores kunder i samarbejde med vores kunder.

Vi kan også hjælpe dig med:

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud