Sikkerhedsfilm

Kellmann skilte er førende indenfor sikkerhedsfilm til bygninger og har løst mange opgaver for både store og små virksomheder i hele landet. Vi arbejder kun med de bedste materialer fra LLumar og vores team har stor erfaring i at løse både små og komplekse opgaver indenfor sikkerheds folie til bygninger.

Effekten ved sikkerhedsfilm på vinduer er, at det holder sammen på ituslået glas. Dette betyder, at hvis glasset, ubevidst eller bevidst bliver slået i stykker, så undgås flyvende glassplinter og dermed også personskader.

Vil du have sikret din virksomhed eller bygning, så kontakt os her på siden eller ring til os –  vores eksperter sidder klar til at rådgive dig til den bedste løsning indenfor sikring af vindues og glaspartier.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor Sikkerhedsfilm

Hvorfor Sikkerhedsfilm?

Det er selvsagt ekstra vigtigt, at sikre bygninger eller konstruktioner hvor der hver dag færdes mange mennesker. Derfor er vi også stolte af at være udvalgt leverandør af sikkerhedsfilm til Metroen i København. Her har vi sikret vinduespartier med holdbar sikkerhedsfilm, så alle metroens besøgende sikkert kan færdes og ikke behøver at være bekymrede ved revnede eller ituslåede vinduer og glaspartier.

Et andet sted hvor sikkerheden skal være i top er på fodboldstadions. Kellmann skilte fik til opgave at sikre Esbjerg FB’s nye flotte stadion, Blue Water Arena ved dens åbning. Således er alle vindues og glaspartier på stadion idag sikret  med sikkerhedsfilm, til sikkerhed og gavn for alle besøgende.

Ved du godt? – At Kellmann skilte har alt til din næste messe. Læs mere om vores messe løsninger her.


Ring

Skriv

Besøg