Sikkerhedsfilm

Kellmann skilte er førende indenfor sikkerhedsfilm til bygninger og har løst mange opgaver for både store og små virksomheder i hele landet. Vi arbejder kun med de bedste materialer fra LLumar og vores team har stor erfaring i at løse både små og komplekse opgaver indenfor sikkerheds folie til bygninger.

Effekten ved sikkerhedsfilm på vinduer er, at det holder sammen på ituslået glas. Dette betyder, at hvis glasset, ubevidst eller bevidst bliver slået i stykker, så undgås flyvende glassplinter og dermed også personskader.

Det er selvsagt ekstra vigtigt, at sikre bygninger eller konstruktioner hvor der hver dag færdes mange mennesker. Derfor er vi også stolte af at være udvalgt leverandør af sikkerhedsfilm til Metroen i København. Her har vi sikret vinduespartier med holdbar sikkerhedsfilm, så alle metroens besøgende sikkert kan færdes og ikke behøver at være bekymrede ved revnede eller ituslåede vinduer og glaspartier.

Et andet sted hvor sikkerheden skal være i top er på fodboldstadions. Kellmann skilte fik til opgave at sikre Esbjerg FB’s nye flotte stadion, Blue Water Arena ved dens åbning. Således er alle vindues og glaspartier på stadion idag sikret  med sikkerhedsfilm, til sikkerhed og gavn for alle besøgende.

Vil du have sikret din virksomhed eller bygning, så kontakt os her på siden eller ring til os –  vores eksperter sidder klar til at rådgive dig til den bedste løsning indenfor sikring af vindues og glaspartier.

Ved du godt? – At Kellmann skilte har alt til din næste messe. Læs mere om vores messe løsninger her.

Få et godt tilbud allerede i dag! Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Blue Water Arena

Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld. Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.