Reklamebanner

Med over 50 års erfaring indenfor skilte og visuel kommunikation, har vi naturligvis også en bred erfaring med reklamebannere. Vi producerer og monterer alle typer bannere med tryk og i den størrelse du har behov for.

Mange års erfaring med reklamebanner

Alle vores reklamebannere er brandhæmmende og dermed godkendt til såvel indendørs som udendørs brug, og vi monterer naturligvis gerne dit nye banner med eks. skinnesystemer til jord, montering på væg, mens vi ved helt store bannere anvender systemer, hvor vi monterer ved almindelig jordhøjde og spænder ud via et hejsesystem.

Både hvad angår bannerprint og bannere uden tryk, så har vi egen produktion og montage, så vi er med hele vejen i processen. Det giver dig sikkerhed for, at dine ønsker til dit nye banner bliver opfyldt.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på hvad vi kan indenfor bannerreklamer

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor bannerreklamer. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Bannertyper

I kategorien reklamebannere er der mange betegnelser, som kan gøre selv den mest erfarne forvirret. Hos Kellmann Skilte er du i sikre hænder. Vi dækker alle betegnelser indenfor stilladsbannere og mega-bannere.

Stofbanner

Stofbanner benyttes typisk til indendørs reklame, eksempelvis en messe, i en reception eller lignende hvor vejret ikke ikke er en faktor. Stofbanner kan også anvendes udendørs , men her vil vi anbefale MESH bannere eller PVC bannere, som generelt er mere vejrbestandige. Vi leverer stofbannere med mulighed for kantforstærkning og øjer eller løbegang foroven og forneden.

Stilladsbanner – MESH banner

Stilladsbanner eller som vi også kalder det, MESH bannere, er populære til udendørs brug fordi de laves med små lufthuller som gør, at vind kan trænge igennem og dermed sikre et mere stabilt udtryk. MESH materialet gør, udover at det er vejrbestandigt, at det er nemt at rengøre efter brug og derfor kan genanvendes, hvilket betyder at det kan være en god investering for dig. Stilladsbanner placeres ofte på meget synlige steder og er derfor oplagt, hvis du gerne vil have dit budskab eksponeret for mange mennesker på én gang. Kellmann Skilte har mange års erfaring med stilladsbannere, så du er i trykke hænder hos os.

Vi tilbyder høj kvalitet og hurtig levering af alle typer stilladsbannere, så kontakt os her på siden, hvis du vil vide mere. Alle vores bannere leveres med mulighed for kantforstærkning og øjer eller løbegang foroven og forneden.

PVC Banner

PVC bannere er nogle af vores mest populære, fordi du her får et solidt produkt til en god pris. PVC bannere er lette at have med at gøre under opsætning og holder til alt slags vejr. Vi tilbyder PVC bannere med en særlig overflade som sikrer flotte farver på dit banner, ligesom vi også tilbyder blockout på alle vores bannere. Blockout sikrer at sollys ikke kan trænge igennem og derfor er både dine farver og budskab sikret maksimal effekt med vores bannere. Ligesom ved vores andre bannertyper, tilbyder vi også mulighed for kantforstærkning og øjer eller løbegang foroven og forneden.

Kontakt os gerne for eksempler på, hvad vi kan levere indenfor PVC området.

HUSK: Er du på jagt efter en seriøs udbyder af storformat print, så er Kellmann skilte din leverandør. Vi har mange års erfaring, tilbyder landsdækkende service og så har vi egne printere, hvilket giver dig kvalitet til en fornuftig pris og hurtig levering. Se hvad vi kan tilbyde indenfor storformat print her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud