Bannerprint

Med over 50 års erfaring indenfor skilte og visuel kommunikation, har vi naturligvis også en bred erfaring med bannere med print. Vi producerer og monterer alle typer bannere med tryk og i den størrelse du har behov for.

Alle vores bannerprint er brandhæmmende og dermed godkendt til såvel indendørs som udendørs brug, og vi monterer naturligvis gerne dit nye banner med eks. skinnesystemer til jord, montering på væg, mens vi ved helt store bannere anvender systemer, hvor vi monterer ved almindelig jordhøjde og spænder ud via et hejsesystem.

Både hvad angår bannerprint og bannere uden tryk, så har vi egen produktion og montage, så vi er med hele vejen i processen. Det giver dig sikkerhed for, at dine ønsker til dit nye banner bliver opfyldt.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på hvad vi kan indenfor Bannerprint

Banner typer

I kategorien reklame bannere er der mange betegnelser, som kan gøre selv den mest erfarne forvirret. Hos Kellmann Skilte er du i sikre hænder. Vi dækker alle betegnelser indenfor stilladsbannere og mega bannere.

Stofbanner

Stofbanner benyttes typisk til indendørs reklame, eksempelvis en messe, i en reception eller lignende hvor vejret ikke ikke er en faktor. Stofbanner kan også anvendes udendørs , men her vil vi anbefale MESH bannere eller PVC bannere, som generelt er mere vejr bestandige. Vi leverer stofbannere i med mulighed for kantforstærkning og øjer eller løbegang foroven og forneden.

Stilladsbanner – MESH banner

Stilladsbanner eller som vi også kaleder det, MESH bannere, er populære til udendørs brug fordi de laves med små lufthuller som gør, at vind kan trænge igennem og dermed sikre et mere stabilt udtryk. MESH materialet gør, udover at det er vejr bestandigt, at det er nemt at rengøre efter brug og derfor kan genanvendes, hvilket betyder at det kan være en god investering for dig. Stilladsbanner placeres ofte på meget synlige steder og er derfor oplagt vil du gerne vil have dit budskab eksponeret for mange mennesker på en gang. Kellmann skilte har mange års erfaring med stilladsbannere, så du er i trykke hænder hos os.

Vi tilbyder høj kvalitet og hurtig levering af alle typer stilladsbannere, så kontakt os her på siden hvis du vil vide mere. Alle vores bannere leveres med mulighed for kantforstærkning og øjer eller løbegang foroven og forneden.

PVC Banner

PVC bannere er nogle af vores mest populære, fordi du her får et godt solidt produkt til en god pris. PVC bannere er lette at have med at gøre under opsætning og holder til alt slags vejr. Vi tilbyder PVC bannere med en særlig overflade som sikrer flotte farver på dit banner, ligesom vi også tilbyder blockout på alle vores bannere. Blockout sikrer at sollys ikke kan trænge igennem og derfor er både dine farver og budskab sikret maksimal effekt med vores bannere. Ligesom ved vores andre banner typer, tilbyder vi også mulighed for kantforstærkning og øjer eller løbegang foroven og forneden.

Kontakt os gerne for eksempler på, hvad vi kan levere indenfor PVC området.

HUSK: Er du på jagt efter en seriøs udbyder af storformat print, så er Kellmann skilte din leverandør. Vi har mange års erfaring, tilbyder landsdækkende service og så har vi egne printere, hvilket giver dig kvalitet til en fornuftig pris og hurtig levering. Se hvad vi kan tilbyde indenfor storformat print her.


Ring

Skriv

Besøg