Messeudstyr

Når din virksomhed skal på messe, er det afgørende at du er synlig og skiller dig ud med en flot og tiltrækkende messestand.

Vi kan levere alt fra det simple bord til hele messestande, incl. alt grafiske arbejde, print, montering og opstilling. Hvis der står vægge i forvejen, er det muligt at få dækket dele eller alle væggene med logo, eller billeder af f.eks. dit produkt. – Dette kan gøres uden at ødelægge væggene.

Vi har mange års erfaring med messeudstyr og kan tilbyde professionel vejledning der sikrer dig den helt rigtige messestand for dig og dit budskab.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores messe løsninger

Alt til din messe

Ønsker du din helt egen profil på din messestand, kan vi også levere en færdig 5mm plade i letvægt materiale med print, som kan hænges op med dobbeltklæbende tape.Pladen kan genbruges, og der kan skiftes print til en ny messe.

Uanset om du er i ide-fasen eller er helt klar over hvordan din messestand skal udformes, så kontakt os gerne her på siden eller ring til os – vores dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig om alt indenfor messeudstyr, så du er sikret det bedst mulige afsæt til en successrig messe.

Kender du alle mulighederne indenfor print på væg og indendørs dekoration? – Kellmann skilte kan levere alle typer indenfor indendørs dekoration og print på væg. Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi kan give din virksomhed et helt nyt indendørs udtryk.


Ring

Skriv

Besøg