Nyheder

Google Streetview

Google valgte Kellmann Reklame A/S til indpakning af de biler der hver dag hjælper os alle sammen med at opdatere Google Maps og andre vigtige tjenester.

Aperol Spritz

Aperol Spritz kom til Kellmann Reklame med denne herlige ældre sag og ville gå fra rød til orange folie. Vores dygtige montører gav den lille fine vogn et make-over.

Zealand

Erhvervsakademi Sjælland genvalgte Kellmann Reklame A/S til komplet udskiftning af alle skilte og pyloner i forbindelse med navneskift til Zealand. Vi er stolte af genvalget og siger tillykke med det nye navn.

2018

Oktober

Canon Nordic vælger Kellmann Skilte til bilindpakning

Vi monterer Folieprint for Carlsberg i metroen

Vi monterer folieprint i metroen for Godmorgen Juice

Vi monterer flot busreklame for Lego Ninjago

September

MAC Cosmetics vælger Kellmann Skilte til montage af folieprint i metroen.

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud