Storformat print

Storformat print og megaprint

Kellmann skilte er en af landets førende leverandører indenfor storformat print og megaprint. Vi har egen produktion af alle typer print til store reklamepladser, og kan printe på alle typer materialer, ikke mindst folie, som er en af vores absolutte kernekompetencer. Vi tilbyder storformatprint indenfor:

  • Billboard Reklame
  • Stilladsbannere
  • Bus & Tog reklame
  • Folie Print

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Mange muligheder indenfor Storformat Print

Skal du have printet i en større størrelse end A3 bruger man betegnelsen storformat print og til det formål er Kellmann Reklame din helt rigtige partner. Vores store netværk af både nationale og internationale samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde alle materialer til dit print og altid til en skarp pris. Vi har i mange år været den foretrukne leverandør af storformat løsninger til mange af landets største annoncører og denne blåstempling af vores produkter gør, at du også er garanteret det bedste produkt og service indenfor storformat og mega print løsninger. Du kan bla. løbende følge vores projekter på Metro og S-tog stationer, hvor vi er betroet leverandør af storformat løsninger, se nogle af eksemplerne her på siden. Vores moderne egen produktion giver dig høj fleksibilitet i forhold til antal og derfor kan vi også holde prisen på et konkurrencedygtigt niveau.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende i de store formater

Vores store formater kan bla. laves i stof, pvc og folie.

Du kan se flere af vores projekter indenfor storformat print på folie her  – kort sagt kan vi levere alle typer af print i store formater.

Kontakt os her på siden eller ring til os – Vores uddannede og professionelle grafikere er parat til at hjælpe dig til den bedste løsning indenfor storformat print.

Vidste du? – At Kellmann kan levere alt indenfor dusted folie til indendørs dekoration i din virksomhed. Se hvad vi kan indenfor dusted folie her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud