Storformat print

Kellmann skilte er en af landets førende leverandører indenfor storformat print og megaprint. Vi har egen produktion af alle typer print til store reklamepladser, og kan printe på alle typer materialer, ikke mindst folie, som er en af vores absolutte kernekompetencer. Vi tilbyder storformatprint indenfor:

Billboard Reklame

Stilladsbannere

Bus & Tog reklame

Folie Print

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på hvad vi kan indenfor Storformat Print

Mange muligheder indenfor Storformat Print

Skal du have printet i en større størrelse end A3 bruger man betegnelsen storformat print og til det formål er Kellmann Reklame din helt rigtige partner. Vores store netværk af både nationale og internationale samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde alle materialer til dit print og altid til en skarp pris. Vi har i mange år været den foretrukne leverandør af storformat løsninger til mange af landets største annoncører og denne blåstempling af vores produkter gør, at du også er garanteret det bedste produkt og service indenfor storformat og mega print løsninger. Du kan bla. løbende følge vores projekter på Metro og S-tog stationer, hvor vi er betroet leverandør af storformat løsninger, se nogle af eksemplerne her på siden. Vores moderne egen produktion giver dig høj fleksibilitet i forhold til antal og derfor kan vi også holde prisen på et konkurrencedygtigt niveau.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende i de store formater

Vores store formater kan bla. laves i stof, pvc og folie.

Du kan se flere af vores projekter indenfor storformat print på folie her  – kort sagt kan vi levere alle typer af print i store formater.

Kontakt os her på siden eller ring til os – Vores uddannede og professionelle grafikere er parat til at hjælpe dig til den bedste løsning indenfor storformat print.

Vidste du? – At Kellmann kan levere alt indenfor dusted folie til indendørs dekoration i din virksomhed. Se hvad vi kan indenfor dusted folie her.


Ring

Skriv

Besøg