Menu

Ring

Skriv

Besøg

Storformat print

Kellmann skilte er en af landets førende leverandører indenfor storformat print og megaprint. Vi har egen produktion af alle typer print til store reklamepladser, og kan printe på både stilladsbannere, stofbannere, print på flag, udstillingssystemer, og ikke mindst folie, som er en af vores absolutte kernekompetencer. Du kan se flere af vores projekter indenfor storformat print på folie her  – kort sagt kan vi levere alle typer af print i store formater.

Vores store netværk af både nationale og international samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde alle materialer til dit print og altid til en skarp pris. Kellmann skilte har i mange år været den foretrukne leverandør af storformat løsninger til mange af landets største annoncører og denne blåstempling af vores produkter gør, at du også er garanteret det bedste produkt og service indenfor storformat og mega print løsninger. Du kan bla. løbende følge vores projekter på Metro og S-tog stationer, hvor vi er betroet leverandør af storformat løsninger, se nogle af eksemplerne her på siden.

Kontakt os her på siden eller ring til os – Vores uddannede og professionelle grafikere er parat til at hjælpe dig til den bedste løsning indenfor storformat print.

Vidste du? – At Kellmann kan levere alt indenfor dusted folie til indendørs dekoration i din virksomhed. Se hvad vi kan indenfor dusted folie her.

Få et godt tilbud allerede i dag! Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.