Facadeskilte med lys

Et facadeskilt med lys er den lidt mere raffinerede løsning, der for alvor skaber blikfang. Vi kan tilbyde hele facadeskilte med lys eller, hvis designet skal være anderledes, kan det være enkelte, udskårne bogstaver med lys.

Mange års erfaring med lysskilte til facade

Lys til facaden spiller en overraskende stor rolle for enhver virksomhed. Det er den første introduktion til virksomhedens image, der skal invitere kunder indenfor. Lysskilte er kun med til at skabe endnu mere opmærksomhed for virksomheden.

Vi har inddelt vores facadeskilte med lys i tre typer.

  • En løsning med lysstofrør

  • Et skilt med neonlys

  • Et LED skilt

Det kan virke ligetil at udtænke facadeskilte med lys, men det handler ikke blot om at have et lysskilt, der skal forsøge at tiltrække sig mere opmærksomhed, blot fordi der er lys i. Kunsten i at lave facadeskilte med belysning er, at det endelige resultat stadig skal være designrent og attraktivt, mens det også passer til bygningen og resten af omgivelserne.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Lidt eksempler på hvad vi kan tilbyde indenfor facadeskilte med lys

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor facadeskilte med lys. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Facadeskilte med lysstofrør

Ganske vist er lysstofrør billige at anskaffe og anvende i facadeskilte, men de kræver mere plads end almindelige lysskilte, hvilke kan hæmme de kreative løsninger. Du kan for eksempel ikke vælge et design, der har udfræsede bogstaver, hvis du vælger lysstofrør til dit facadeskilt.

Facadeskilte med neonlys

Med neonrør får du lidt mere fleksibilitet i dit skilt med lys. Neonrør er langt mere fleksible og kan bøjes, hvilket giver dig mange muligheder for at lege med designet. Du kan altså være langt mere kreativ med dit endelig udtryk på dit facadeskilt med neonlys.

Ligesom lysstofrør kræver neonrør plads, og det giver naturlige begrænsninger i udformningen af dit lysskilt. Facadeskilte med lysstofrør og neonrør har stort set samme lysmængde og energiforbrug , men vælger du en løsning med neonrør, skal du påregne en lidt større investering end ved lysstofrør, eftersom neonrør er en smule dyrere.

Facadeskilte med LED

LED er klart den mest anvendte belysningstype til facadeskilte. LED giver dig den største fleksibilitet og mulighed for den mest jævne lysfordeling med enten lys fremadrettet eller med skær bagtil. LED kræver meget lidt plads, og er derfor velegnet til selv små facadebogstaver. Hvis du vil have maksimal fleksibilitet, og vil du gerne ofre lidt mere end standard løsningen, så er denne type det rigtige valg. 

Du skal blot være opmærksom på længere leveringstid end ved de andre 2 modeller, da LED belysning er mere kompliceret at producere efter specifikke designønsker.

Den rette balance mellem udendørs lysskilte og resten af omgivelserne

Et facadeskilt med lys skal altid passe ind med sine omgivelser. Vores overbevisning er, at lysskilte skal laves med øje for sine omgivelser. Ej heller handler det om at lave lysforurening, hvorfor vi gerne vil sikre vores kunder med den bedste kvalitet i ethvert facadeskilt med lys.

Belysningen af dit specialdesignet skilt skal være med til at fremhæve skiltet. Valget af lyskilde er også med til at påvirke lysstyrken i dit skilt, hvilket er med til at påvirke synligheden af dit skilt. Det er vigtigt, at den rette balance opnås for, at dit lysskilt fanger blikfang, men det skal heller ikke overmande resten af sine omgivelser med for kraftigt lys. Det handler om at finde den rette balance, der sætter fokus på udendørs lysskilte, uden det forstyrrer med alt for kraftige, farverige lysshow. Og sidst men ikke mindst, handler det om, at facadeskiltet med lys skal være i tråd med dit brand og din virksomhed.

Dette gælder også, når du skal placere lyset i dit skilt. Hvis det ikke skal være lys direkte implementeret i facadeskiltet, kan det også oplyses med et spot fra jorden. Vores mest populære løsning, og vores anbefaling, vil altid være et skilt med lys, der er integreret. Det skaber den største synlighed.

Få lavet et professionelt og iøjnefaldende facadeskilt hos Kellmann

Det er noget særligt at producere et facadeskilt med lys for enhver kunde. Det sker gennem samarbejde med kunden, hvor vi hjælper hinanden til at holde fokus på lysskiltets identitet og endelige udseende. Det er vigtigt, at dit ønskede facadeskilt ser ud, som du ønsker, fordi det er noget af det første indtryk, som dine kunder vil lægge mærke til. Derfor skal dit kommende facadeskilt også kunne afspejle virksomhedens personlige brand.

Det er kombinationen af disse to egenskaber, der er drivkraften i vores arbejde, når du skal have lavet et lysskilt til din virksomhed hos Kellmann. Vi er altid til rådighed for den rette rådgivning. Det er gennem et godt samarbejde, vi kan kombinere vores håndværk til din fordel.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud