Byggepladsskilt

Som et af landets førende skiltefirmaer, har Kellmann skilte naturligvis også et bredt udvalg i byggepladsskilte.

Mange års erfaring med byggepladsskilte

Under byggeri kan din virksomhed og dit budskab let blive gemt af vejen. Et byggeskilt sikrer dig maksimal synlighed under hele forløbet, til gavn for både dine kunder og omgivelser.

Egen produktion og design

Vi har mange års erfaring med at lave flotte og holdbare byggeskilte og leverer kun løsninger der holder til det gode danske vejr. Vi har egne designere, som altid kan hjælpe dig til det bedst mulige udtryk.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Lidt eksempler på hvad vi kan tilbyde indenfor byggepladsskilte

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor byggepladsskilte Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Alt i byggepladsskilte

Kellmann skilte designer skilte, bannere og klistermærker til alle typer byggeprojekter:

  • Byggepladsskilte til vejen
  • Skurvogne
  • Omkørselsskilte
  • Henvisningsskilte
  • Trailere, kraner m.m.

Er du opmærksom på reglerne for skiltning på byggepladser?

Lovgivningen kræver, at alle virksomheder skal vise firmanavn og CVR-nummer ved byggepladser med en entreprise på + 50.000 kr. For at overholde denne lovgivning, skal du være opmærksom på følgende:

Reglen om skiltning gælder byggepladser på privat grund, defineret som grunde ejet af privatpersoner, virksomheder eller selskaber.

– Af skiltet skal fremgå virksomhedens navn og cvr-nummer
– Har din virksomhed ikke et cvr-nummer, skal du anføre virksomhedens SE-nummer
– Udenlandske virksomheder skal ud over navn også anføre deres RUT-nummer
– Byggepladsskiltet skal være opstillet ved byggeriets start.

Vidste du? – At Kellmann skilte var blandt de første i danmark til at udføre bilindpakning. Vi er idag blandt de førende indenfor logo og budskaber til bilen – se eksempler på vores projekter indenfor bilindpakning her

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud