Indendørs skilte

Indendørs dekoration og skiltning er idag en meget vigtig del af mange virksomheders udtryk og image. Den rigtige indendørs dekoration giver liv og inspiration i din virksomhed og får både gæster og ansatte til at føle sig hjemme. Ligeledes er den rigtige skiltning med til at skabe godt overblik og ro for både ansatte og gæster.

Mange muligheder indenfor kontorskilte

Indenfor indendørs kontor skilte og dekoration findes der et utal af muligheder. Hos Kellmann betragter vi kontorskilte som en lige så vigtig del af dit interiør som møbler, blomster, m.fl. Vi har således mange års erfaring med både indendørs dekoration og skilte og kan med garanti levere den perfekte løsning til din virksomhed.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor indendørs og kontor skiltning

Branding eller anvisning

Indendørs skiltning er mange ting. Enten ønsker du at brande din virksomhed internt eller overfor besøgende eller også prioriterer du at holde et højt service niveau overfor både dine ansatte og gæster med en gennemgående god anvisnings skiltning. Uanset hvad formålet er, så er følgende punkter vigtige at have for øje:

  • Signal – Hvilket signal vil du sende?
  • Gør det enkelt – Modtageren er på vej rundt i din virksomhed, så budskabet skal være let at afkode.
  • Modtager – Tænk over hvem dit skilt henvender sig til og især om det også skal servicere udenlandske gæster.
  • Omgivelser – Tænk over hvilke omgivelser dit skilt skal passe ind i.
  • Holdbarhed – Vælg en holdbar løsning. Lav kvalitet giver et forkert signal.

Et udpluk af vores mange muligheder indenfor indendørs kontorskilte

Messingskilte

Messingskilte er klassiske og alligevel moderne og sender et signal om stil og kvalitet. Messingskilte anvendes typisk til logo ved indgang eller lignende, men kan naturligvis også anvendes til anvisning eller andre former for skiltning i virksomheden.

Glasskilte

Glasskilte er en elegant og praktisk løsning til især anvisning. Glas giver et tidsløst look og er en fleksibel skilteløsning fordi du nemt kan skifte dit budskab under glasset. Vi tilbyder glasskilte i flere udgaver, A3, A4 display skilte eller som vinge model.

Udskårne bogstaver

Udskårne bogstaver er en elegant måde at eksponere dit budskab på. Vi tilbyder alle former udskårne bogstaver også til indendørs brug. Du kan vælge alt fra bogstaver i PVC til bogstaver i messing eller kobber. Ønsker du lakerede bogstaver, klarer vi selvfølgelig også det.

Folie

Folieprint er en meget populær og moderne form for indendørs skiltning. Vi leverer alle former for selvklæbende folie med print som både logo, budskab og anvisnings skilt til din virksomhed. Vi har leveret folie løsninger til mange danske virksomheder fra væg tekst til folie på glas og sandblæst folie.

Se mere om hvad vi kan indenfor folie her

Kontakt os her på siden eller ring til os – vores rådgivere sidder klar til at rådgive dig til den bedste løsning indenfor indendørs skilte.

Har du styr på din udendørs skiltning? – Kellmann skilte leverer alt indenfor skilte og pyloner – i hele landet. Vi leverer pyloner i både aluminium, pyloner med folie på eller farvede pyloner i den farve der passer dig. Pyloner sender et stærkt og professionelt signal om din virksomhed. Kontakt os for en snak om hvad der passer netop jeres virksomhed.


Ring

Skriv

Besøg