Indendørs skilte

Indendørs dekoration og skiltning er idag en meget vigtig del af mange virksomheders udtryk og image. Den rigtige indendørs dekoration giver liv og inspiration i din virksomhed og får både gæster og ansatte til at føle sig hjemme. Ligeledes er den rigtige skiltning med til at skabe godt overblik og ro for både ansatte og gæster.

Mange muligheder indenfor kontorskilte

Indenfor indendørs kontor skilte og dekoration findes der et utal af muligheder. Hos Kellmann betragter vi kontorskilte som en lige så vigtig del af dit interiør som møbler, blomster, m.fl. Vi har således mange års erfaring med både indendørs dekoration og skilte og kan med garanti levere den perfekte løsning til din virksomhed.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores løsninger indenfor indendørs og kontor skiltning

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor indendørs og kontor skiltning. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Branding eller anvisning

Indendørs skiltning er mange ting. Enten ønsker du at brande din virksomhed internt eller overfor besøgende eller også prioriterer du at holde et højt service niveau overfor både dine ansatte og gæster med en gennemgående god anvisnings skiltning. Uanset hvad formålet er, så er følgende punkter vigtige at have for øje:

  • Signal – Hvilket signal vil du sende?
  • Gør det enkelt – Modtageren er på vej rundt i din virksomhed, så budskabet skal være let at afkode.
  • Modtager – Tænk over hvem dit skilt henvender sig til og især om det også skal servicere udenlandske gæster.
  • Omgivelser – Tænk over hvilke omgivelser dit skilt skal passe ind i.
  • Holdbarhed – Vælg en holdbar løsning. Lav kvalitet giver et forkert signal.

Et udpluk af vores mange muligheder indenfor indendørs kontorskilte

Messingskilte

Messingskilte er klassiske og alligevel moderne og sender et signal om stil og kvalitet. Messingskilte anvendes typisk til logo ved indgang eller lignende, men kan naturligvis også anvendes til anvisning eller andre former for skiltning i virksomheden.

Glasskilte

Glasskilte er en elegant og praktisk løsning til især anvisning. Glas giver et tidsløst look og er en fleksibel skilteløsning fordi du nemt kan skifte dit budskab under glasset. Vi tilbyder glasskilte i flere udgaver, A3, A4 display skilte eller som vinge model.

Udskårne bogstaver

Udskårne bogstaver er en elegant måde at eksponere dit budskab på. Vi tilbyder alle former udskårne bogstaver også til indendørs brug. Du kan vælge alt fra bogstaver i PVC til bogstaver i messing eller kobber. Ønsker du lakerede bogstaver, klarer vi selvfølgelig også det.

Folie

Folieprint er en meget populær og moderne form for indendørs skiltning. Vi leverer alle former for selvklæbende folie med print som både logo, budskab og anvisnings skilt til din virksomhed. Vi har leveret folie løsninger til mange danske virksomheder fra væg tekst til folie på glas og sandblæst folie.

Se mere om hvad vi kan indenfor folie her

Kontakt os her på siden eller ring til os – vores rådgivere sidder klar til at rådgive dig til den bedste løsning indenfor indendørs skilte.

Har du styr på din udendørs skiltning? – Kellmann skilte leverer alt indenfor skilte og pyloner – i hele landet. Vi leverer pyloner i både aluminium, pyloner med folie på eller farvede pyloner i den farve der passer dig. Pyloner sender et stærkt og professionelt signal om din virksomhed. Kontakt os for en snak om hvad der passer netop jeres virksomhed.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud