Folieprint

Vil du gerne skille dig ud fra dine konkurrenter? – Så er folieprint et meget effektivt middel til at skabe synlighed af dit budskab.

Mange års erfaring med folieprint

Hos Kellmann Skilte har vi mange års erfaring med print på folie i alle tænkelige størrelser og udformninger. Vi har egen produktion og vores professionelle fagfolk har både lang erfaring med at finde den rigtige type folie til netop dit budskab, men også i montage af folie, som efterlader et flot udtryk.

Print på folie er i dag meget brugt til både indendørs- og udendørsreklame og det er ikke tilfældigt. Folie kan nemlig benyttes på mange forskellige flader og ved rigtig montering, vil du opnå et flot glat og ensartet udtryk. Vi har en bred erfaring med print på folie til alle typer underlag. Vi leverer folieprint i lige den størrelse du har brug for og til lige den flade du ønsker montering på.

Leder du efter folie til bil?

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Folieprint til din markedsføring - Vi har et bredt udvalg

Vi kan levere print på folie til vinduer, beton, vægge m.fl. Se eksempler ovenfor på, hvordan vi har løst andre opgaver med folieprint og find inspiration til din reklame med folie.

  • Gulvfolie

Gulvfolie er en meget effektiv måde at eksponere dit budskab på fordi det ikker så anvendt har det en positiv overraskelses effekt. Vi har bred erfaring med gulvfolie og kan printe i alle former, naturligvis kun i meget slidstærke materialer. Se bla. eksemplet fra København Lufthavn ovenover.

  • Vægfolie

Vægfolie er en af de mest anvendte og også effektive måder at eksponere dit budskab på. Vægfolie kan laves i alle former og monteres på alle flader, fordi vi anvender de nyeste formater. Se bl.a. eksemplet fra Omega og Vila.

  • Vinduesfolie / Vinduesdekoration

Vi laver naturligvis også folieprint på vinduer. Vinduer og facader har alle dage været det mest oplagte sted for mange at eksponere sine tilbud og kampagner på og det er det fortsat. Vi kan hjælpe med alt fra folie til kampagnen, udsalget eller dit logo på vinduet. Vi anvender naturligvis kun materialer som er slidstærke og vejrbestandige, så dit budskab holder i lang tid. Se ovenover for eksempler på hvad vi kan med vinduesfolie.

  • Folieprint i storformat

Jo større format jo bedre vil mange sige og det er da også det som efterspørgslen siger. Vi laver rigtig mange storformat print om året og flere og flere er i folie. Folieprint i storformat giver mange muligheder, det har et godt look og er slidstærkt. Derfor anvendes dette format også i bl.a. lufthavnen, i metroen og andre steder, hvor store flader fanger mange menneskers opmærksomhed. Se eksemplerne fra både lufthavnen og metroen.

Derfor skal du købe folieprint hos os

  • Vi er en af danmarks ældste skilte virksomheder
  • Vi er betroet leverandør af folieprint til lufthavnen
  • Vi er betroet leverandør af folieprint til metroen
  • Vi er betroet leverandør af folieprint til Movia & Bane Danmark
  • Vi har erfaring med folieprint på alle flader.
  • Vi har egen produktion og montage. Vi kan hjælpe dig fra ide til montage.

Kontakt os allerede nu her på siden eller ring til os, vi sidder klar til at hjælpe dig og kommer naturligvis gerne på besøg til en snak og et kig på dine ønsker.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud