Menu

Ring

Skriv

Besøg

Folie print

Vil du gerne skille dig ud fra dine konkurrenter? – Så er folie print et meget effektivt middel til at skabe synlighed af dit budskab.

Hos Kellmann Skilte har vi mange års erfaring med print på folie i alle tænkelige størrelser og udformninger. Vi har egen produktion og vores professionelle fagfolk har både lang erfaring med at finde den rigtige type folie til netop dit budskab, men også i montage af folie, som efterlader et flot udtryk.

Vi leverer folie print i lige den størrelse du har brug for og til den lige den flade du ønsker montering på. Vi kan levere print på folie til vinduer, beton, vægge m.fl.

Folie print til din markedsføring

Print på folie er i dag meget brugt til eks. outdoor reklame og det er ikke tilfældigt. Folie kan nemlig benyttes på mange forskellige flader og ved rigtig montering, vil du opnå et flot glat og ensartet udtryk.Vi har vi bred erfaring med print på folie til alle typer underlag. Se eksempler nedenfor på, hvordan vi har løst andre opgaver med folieprint og find inspiration til din næste outdoor markedsføring med folie.

Du er med os sikret en leverandør der lytter til dine ønsker og som finder og monterer den bedste løsning uanset om det er folie print i storformat, i farver med eller uden gennemsigtighed og med det rette budskab serveret iøjnefaldende.

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt løsning indenfor folie print til dig.

Vidste du? – At Kellmann var blandt de første i Danmark indenfor bilreklamer og  bilindpakninger ? Vi er idag blandt de førende på disse områder. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed indenfor bilreklamer eller se hvad vi har gjort for andre virksomheder her.

Få et godt tilbud allerede i dag! Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.