Folie print

Vil du gerne skille dig ud fra dine konkurrenter? – Så er folie print et meget effektivt middel til at skabe synlighed af dit budskab.

Hos Kellmann Skilte har vi mange års erfaring med print på folie i alle tænkelige størrelser og udformninger. Vi har egen produktion og vores professionelle fagfolk har både lang erfaring med at finde den rigtige type folie til netop dit budskab, men også i montage af folie, som efterlader et flot udtryk.

Print på folie er i dag meget brugt til både til indendørs og outdoor reklame og det er ikke tilfældigt. Folie kan nemlig benyttes på mange forskellige flader og ved rigtig montering, vil du opnå et flot glat og ensartet udtryk.Vi har vi bred erfaring med print på folie til alle typer underlag. Vi leverer folie print i lige den størrelse du har brug for og til den lige den flade du ønsker montering på.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler vores løsninger indenfor Folie print

Folie print til din markedsføring - Vi har et bredt udvalg

Vi kan levere print på folie til vinduer, beton, vægge m.fl. Se eksempler nedenfor på, hvordan vi har løst andre opgaver med folieprint og find inspiration til din reklame med folie.

Gulvfolie

Gulvfolie er en meget effektiv måde at eksponere dit budskab på fordi det ikker så anvendt har det en positiv overraskelses effekt. Vi har bred erfaring med gulvfolie og kan printe i alle former, naturligvis kun i meget slidstærke materialer. Se bla. eksemplet fra København Lufthavn herunder.

Vægfolie

Vægfolie er en af de mest anvendte og også effektive måder at eksponere dit budskab på. Vægfolie  kan laves i alle former og monteres på alle flader fordi vi anvender de nyeste formater. Se bla. eksemplet fra Omega og Vila herunder.

Vinduesfolie / Vinduesdekoration

Vi laver naturligvis også folie print på vinduer. Vinduer og facader har alle dage været det mest oplagte sted for mange at eksponere sine tilbud og kampagner på og det er det fortsat. Vi kan hjælpe med alt fra folie til kampagnen, udsalget eller dit logo på vinduet. Vi anvender naturligvis kun materialer som er slidstærke og vejrbestandige, så dit budskab holder i lang tid. Se eksempel på hvad vi kan med vinduesfolie herunder.

Folie print i storformat

Jo større format jo bedre vil mange sige og det er da også det som efterspørgslen siger. Vi laver rigtig mange storformat print om året og flere og flere er i folie. Folie print i storformat giver mange muligheder, det har et godt look og er slidstærkt. Derfor anvendes dette format også i bla. lufthavnen, i metroen og andre steder, hvor store flader fanger mange menneskers opmærksomhed. Se eksempler fra både lufthavnen og metroen herunder.

Derfor skal du købe folie print hos os

Vi er en af danmarks ældste skilte virksomheder

Vi er betroet leverandør af folie print til lufthavnen

Vi er betroet leverandør af folie print til metroen

Vi er betroet leverandør af folie print til Movia & Bane Danmark

Vi har erfaring med folie print på alle flader.

Vi har egen produktion og montage. Vi kan hjælpe dig fra ide til montage.


Ring

Skriv

Besøg