Beachflag

Beachflag med logo og tryk

Et beachflag er et fantastisk salgsfremmende værktøj for virksomheder af alle typer. Ved at have et beachflag med din virksomheds logo kan du få dit varemærke og dit budskab ud på en meget synlig måde. De er så iøjnefaldende, at de tiltrække opmærksomhed, selv på længere afstand. Derfor er de ideelle til en stand eller udstilling på messer og andre arrangementer. Så hvis du leder efter en omkostningseffektiv måde at promovere din virksomhed på, kan du overveje at investere i et beachflag med tryk.

Strandflag i alle størrelser

Hos Kellmann har vi en stor erfaring med strandflag til både indendørs og udendørs brug og vores systemer er kraftfulde og levereres komplette med lærred af høj kvalitet med farvetryk, forankring og en fleksibel bæretaske. Flagstangen består af to fleksible topsektioner i fiber og en stabil bundsektion i aluminium.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores beachflag løsninger

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor beachflag. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Fordele ved et beachflag

Der er mange fordele ved at bruge et beachflag som et reklameværktøj. Her er fire fordele ved at bruge Beachflag i din markedsføring:

  • For det første er flag meget synlige, hvilket gør dem til en ideel måde at fange opmærksomheden og få dit budskab set på. 

  • For det andet er de bærbare og nemme at sætte op, så du kan tage dem med dig, uanset hvor du går hen. 

  • For det tredje er de relativt billige sammenlignet med andre former for reklame, hvilket gør dem til en god mulighed for virksomheder med et lille budget. 

  • Endelig kan flag bruges på mange forskellige måder, så du kan være kreativ og virkelig få dit brand til at skille sig ud. 

Uanset om du bruger dem til at promovere en særlig begivenhed eller blot for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, er beachflag et alsidigt og effektivt markedsføringsværktøj.

Alt indenfor Beachflag

Vi har flag i flere forskellige udformninger og størrelser og vi trykker i valgfri farver. De forskellige modelbetegnelser strækker sig fra A til E og giver et bredt udvalg af flagmodeller.

  • Flaghøjde A-E: 250 cm

  • Fuldformat A-E: 67 x 250 cm

  • Billedformat A-E: 67 x 214 cm

Vægt: 2,5kg

Prisen inkluderer

» Beachflag Small-system
» Lærred i farvet tryk
» Base: Krydsfod 1.5kg (Vandsæk ikke inkluderet)
» Bæretaske

Kontakt os her på siden eller ring til os – Vores erfarne folk sidder klar til at rådgive dig til den bedste løsning indenfor beachflag.

HUSK! – Vi kan levere alt indenfor folie print. Se eksempler på hvad vi kan, her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud