Togreklame

Metro- og togreklame

Med vores store ekspertise indenfor bilreklamer og busindpakninger har vi både viden og ekspertise til at udføre selv de mest krævende folieringer og indpakninger af toge og metroer med dit reklamebudskab.

Kellmann skilte har udført mange opgaver for både DSB og Metroen og har således en bred erfaring i, hvad det kræver at få dit budskab bedst frem på netop disse flader.

Både tog og metro indeholder mange muligheder for maksimal eksponering. Er du interesseret i metro reklamer, såsom en hel foliering, hvor dit budskab fylder alle flader på toget, blot en togreklame på en enkelt vogn eller ønsker du indvendig eksponering i tog eller metro, så er vi klar til at rådgive dig til den bedste løsning samt udfører montage hvis dette ønskes.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores løsninger indenfor togreklame

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor togreklame. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Målrettet markedsføring igennem offentlig transport

Med den store mængde mennesker, der bruger offentlig transport hver dag, er reklame i metroen en fantastisk måde at nå ud til et stort og forskelligartet publikum på. Og i takt med at flere mennesker bruger deres smartphones og andre enheder, når de er på farten, kan reklamer i transportmidler være en yderst effektiv måde at nå potentielle kunder, der er aktivt beskæftiget med deres enheder. Uanset om det er gennem digitale skærme i busskure eller foliereklamer på tog og busser, giver reklamer i transportmidler en unik mulighed for at komme i kontakt med forbrugerne på mange forskellige måder. Og med muligheden for at målrette mod specifikke demografiske og geografiske områder kan reklamer i transportmidler tilpasses, så de når ud til din ideelle kunde.

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor togreklame til dig.

Vidste du?  – At vi er blandt de førende indenfor bilreklame og indenfor foliering af bil. Se et udpluk af vores mange flotte projekter indenfor bilreklame her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud