Togreklame

Med vores store ekspertise indenfor bilreklamer og busindpakninger har vi både viden og ekspertise til at udføre selv de mest krævende folieringer og indpakninger af toge med dit reklamebudskab.

Kellmann skilte har udført mange opgaver for både DSB og Metroen og har således en bred erfaring i, hvad det kræver at få dit budskab bedst frem på netop denne flade.

Både tog og metro indeholder mange muligheder for maksimal eksponering. Er du interesseret i togreklame som en hel foliering,hvor dit budskab fylder alle flader på toget,blot en togreklame på en enkelt vogn eller ønsker du indvendig eksponering i tog eller metro, så er vi klar til at rådgive dig til den bedste løsning samt udføre montage hvis dette ønskes.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor Togreklame

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor togreklame til dig.

Vidste du?  – At vi er blandt de førende indenfor bilreklame. Se et udpluk af vores mange flotte projekter indenfor bilreklame her.


Ring

Skriv

Besøg