Gør dit firma synligt med et firmalogo på bilen

Ønsker du at skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed? Er du på udkig efter et
skræddersyet firmalogo til firmabilen? Hus Kellmann dækker vi dig ind med et skræddersyet firmalogo
på bilen.

Få skræddersyet et firmalogo til firmabilen

Med det rette logo på bilen kan du nemt skabe opmærksomhed om din virksomhed, når du kører fra A
til Z og forhandler med nye kunder. Det er en nem måde for dig at sprede budskabet om din
virksomhed. Hos Kellman har vi flere års erfaring med at designe og montere logoer på biler.

Kellmanns hold af grafiske designere er klar til at hjælpe dig med at designe dit firmalogo, så det passer til bilen eller firmabilen. Fra begyndelsen fokuserer samarbejdet på, at jeres logo fremstår klart og tydeligt, så alle på motorvejen lægger mærke til det. Vi designer med farver og former i mente, så intet bliver overset, når logoet overføres til bilen.

Et logo på firmabilen kan udformes i mange størrelser, hvilket vi også gerne hjælper med at definere for jer. Der kan være stor forskel på hver enkelt virksomhed, og hvilke detaljer er vigtigst at fremhæve i overførelsen på bilen. Farver kan også have en større indflydelse, end de fleste regner med. Alt dette sidder vores grafiske designere klar til at hjælpe med. De guider og hjælper, når vi starter processen med at lave jeres kommende firmalogo til firmabilen.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores løsninger inden for firmalogo på bilen

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger på firmalogo på bilen. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Få maksimal eksponering med et firmalogo på din bil

Du kan næsten ikke gøre det nemmere for dig selv, hvis du ønsker at eksponere din virksomhed for flest mulige potentielle kunder. Et logo på firmabilen følger dig i hele landet, når du kører frem og tilbage mellem nye og gamle kunder. Den ubevidste marketing i trafikken er med til at gøre folk opmærksomme på din virksomhed, uden du selv skal gøre meget andet arbejde end at holde øjnene på vejen.

Selv hvis du parkerer din bil, vil firmalogoet på bilen blive ved med at vække opsigt for enhver fodgænger. Alt efter hvor mange detaljer du ønsker at få med i dit firmalogo, kan det være en fordel at lade fodgængere få tiden til at nærstudere de små kontaktdetaljer. Det handler om at få tilpasset jeres logo og informationer, så de passer til den potentielle kunde. På den måde vil de altid kunne huske jer for det blikfang, I stjal i trafikken, og senere kontakte jer.

Sådan får du lavet et firmalogo til bilen

I et første møde med Kellmanns grafiske designere vil vi fastsætte indhold, størrelser og farver for jeres firmalogo. Det er muligt, at I allerede har et logo til virksomheden, hvorfor vi derfra vil samarbejde for at få det tilpasset til en firmabil.

Kellmanns hold af grafiske designere har heldigvis prøvet mangt og meget. Erfaringen med at designe de mest opsigtsvækkende logo på firmabiler strækker sig over flere år. De er altid klar til at hjælpe med præcis det samme for jeres virksomhed.

Når vi har lavet det endelige design af jeres logo til bilen, kontakter vi jer om en dato, hvor I kan komme forbi vores værksted i Hvidovre. Det eneste du skal sørge for er, at bilen er nyvasket og klar til at få et splinternyt logo påsat det aftalte sted. Herfra er du klar til at køre ud på de danske landeveje og skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed.

Kan alle firmalogoer anvendes som logo til biler?

Som udgangspunkt er svaret, ja. Det er selvfølgelig muligt, at vores grafiske designere må træde til og justere enkelte ting for at sørge for plads til alt. Dertil skal det også beregnes, at et almindeligt logo ikke nødvendigvis er det samme, når det bliver overført til firmabilen. Dette er alt sammen noget, vi tager stilling til i designprocessen med alle vores kunder.

Det er ligegyldigt, om I blot ønsker et mindre logo med cvr nr. og kontakt informationer eller en heldækkende farvepalet af logoer på hele bilen. Kellmann er altid klar til at hjælpe. Vi hjælper med at tilpasse jeres logo, så de vigtigste detaljer fremstår klart og tydeligt og kan læses på lang afstand. Det er op til dig, hvor meget tekst du vil have til at stå på din firmabil. Hos Kellmann har vi lavet mange forskellige logoer på biler. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at få enhver detalje tilpasset, hvilket gælder alt fra indhold til størrelsesvalg.

Derfor skal du vælge Kellmann til at lave firmalogo på din bil

Som kunde hos Kellmann er du med hele vejen, når vi i tæt samarbejde laver et unikt firmalogo til din bil. Vi sørger for, at de mindste detaljer bliver fremhævet, som de skal. Vi sørger for, at farver og fonte passer sammen for ikke at forstyrre blikfang. Og selvfølgelig sørger vi for, at alt falder på plads, når vi monterer det endelige resultat. Skulle det blive nødvendigt, sørger vi også for vedligeholdelse af logoet på bilen.

  • Kellmann skræddersyer logo til biler for hver enkelt kunde i tæt samarbejde.

  • Kellmann medregner designvalg for at skabe det rette blikfang for dit logo.

  • Kellmann sørger for, at det endelige design sidder som det skal på jeres firmabil.

Priserne på et firmalogo til bil starter omkring 300 kr. Herefter justeres prisen alt efter størrelse, indhold, type af folie og farve valg på det endelige logo på bilen.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud