Alt i Solfilm til biler & Rudetoning

Hos Kellmann skilte er vi specialister i solfilm og rudetoning til alle typer biler. Vi forhandler alle typer af kvalitets film til alle både personbiler og varevogne.

Søger du afskærmning for solen til personbiler, hvor passagererne på bagsædet skal kigge ud, anbefaler vi typisk en lidt lysere film, mens solfilm / rudetoning til varevogne typisk er en meget mørk film. Hos Kellmann bruger vi kun solfilm fra anerkendte mærker som Llumar og 3M, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet.

Når du har fundet den rigtige løsning til din bil, tilbyder vi montage i vores afdeling i Hvidovre. Prisen for solfilm til personbiler koster fra 1500,- ex. moms.

 

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

"*" indicates required fields

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvorfor Solfilm til bilen?

Solafskærmning og rudetoning handler ikke bare om at lukke solen ude mens du kører, men om det rette lysindfald i bilen og at alle passagerer uforstyrret kan se ud. For at opnå den bedste løsning, er både kvaliteten af filmen og montagen afgørende og hos Kellmann skilte er vi blandt de bedste i faget. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor solfilm til din bil.

HUSK: Vi leverer også alt i skilte til virksomheden. Vi har stor erfaring med alt fra små til store skilte i skræddersyede løsninger. Se meget mere om hvad vi kan indenfor skilte her.


Ring

Skriv

Besøg