Solfilm til biler

Alt i Solfilm til biler & Rudetoning

Hos Kellmann skilte er vi specialister i solfilm og rudetoning til alle typer biler. Vi forhandler alle typer af kvalitets film til alle både personbiler og varevogne.

Søger du afskærmning for solen til personbiler, hvor passagererne på bagsædet skal kigge ud, anbefaler vi typisk en lidt lysere film, mens solfilm / rudetoning til varevogne typisk er en meget mørk film. Hos Kellmann bruger vi kun solfilm fra anerkendte mærker som Llumar og 3M, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet.

Når du har fundet den rigtige løsning til din bil, tilbyder vi montage i vores afdeling i Hvidovre. Prisen for solfilm til personbiler koster fra 1500,- ex. moms.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Hvorfor Solfilm til bilen?

Solafskærmning og rudetoning handler ikke bare om at lukke solen ude mens du kører, men om det rette lysindfald i bilen og at alle passagerer uforstyrret kan se ud. For at opnå den bedste løsning, er både kvaliteten af filmen og montagen afgørende og hos Kellmann skilte er vi blandt de bedste i faget. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor solfilm til din bil.

HUSK: Vi leverer også alt i skilte til virksomheden. Vi har stor erfaring med alt fra små til store skilte i skræddersyede løsninger. Se meget mere om hvad vi kan indenfor skilte her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud