Bilindpakning

Kellmann skilte var blandt de første til at tilbyde bilindpakning til alle typer af biler og vi har idag mange års erfaring med indpakning af både personbiler, varevogne. lastbiler, tog og bus. Vi udfører bilindpakning for nogle af de største brands og er idag en betroet leverandør til en vognpark på ca. 8.000 biler.

Udover egen montage har vi også egne grafikere, der kan gerne hjælper med udkast til design af din nye bilreklame eller bilindpakning og vi benytter selvfølgelig kun anerkendte programmer, som indeholder de korrekte mål på alle biler.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os og vi kan levere i hele landet. Vores eksperter sidder klar til at finde den helt rigtige type bilindpakning til netop jeres virksomhed.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor Bilindpakning

Fordele ved bilindpakning

Du får en mobil reklame med dit budskab og brand, som ses af rigtig mange mennesker hver dag og du opnår derved en meget billig kontaktpris.

Ingen grænser for kreativitet. Du kan skifte stil og udtryk når det passer dig. så du har her rig mulighed for at skille dig og din virksomhed ud fra mængden. Din bil får den farve og udtryk du ønsker.

Du beskytter lakken på bilen mod ridser og anden slidtage som kan koste dig penge når du skal sælge eller aflevering bilen fra leje eller leasing.

Guide til Bilindpakning hos Kellmann Reklame

 

Inden vi går igang

Hvis du overvejer foliering af din bil, varevogn eller lastbil er der nogle ting der er vigtige at få afklaret inden vi kan hjælpe dig til den bedst mulige løsning. Først og fremmest er det vigtigt at du tager stilling til formålet med foliering af din bil, herunder hvor længe det skal kunne holde. Der findes flere forskellige kvaliteter indenfor folie til bilindpakning og hovedreglen er, at jo dyrere folie du vælger jo mere modstandsdygtigt er det og jo længere tid holder det. Derfor skal du først og fremmest tage stilling om du ønsker en løsning blot for en periode eller om du gerne vil have en permanent løsning der holder så længe du planlægger at beholde bilen.

Når formålet med din bilpakning er klarlagt er der kun 2 steps tilbage før din bil har et helt nyt look og udtryk.

Step 1: Farve & Materialevalg

Farvevalg

En af de største fordele ved bilindpakning er, at det er den billigste måde at du kan sætte dit helt eget præg på din bil. Hos Kellmann reklame har vi et kæmpe udvalg og kombinationsmuligheder når det gælder faver til foliering af bilen. Du kan vælge imellem mange standardfarver eller vi kan tilbyde indfarvet folie, så du får præcis den farve du ønsker til din bil. Vi arbejder naturligvis kun med lysægte farver der sikrer dig en god og klar farve i solens stråler. Har du et ønske om særlige holdbare farver tager vi en snak om det.

Materialevalg

Næste skridt er valg af materiale. Også her har vi et stort udvalg og mange kombinationsmuligheder. Som bekendt er det afgørende for dit valg af materiale, formålet med din bilindpakning. Hvis du kun ønsker din bil indpakket i en kortere periode kan vi vælge en billigere type folie mens hvis du ønsker en permanent løsning der skal holde i hele bilens levetid, så vælger vi en dyrere form.Vi tilbyder foliering i både mat og metallisk look samt løsninger med struktur i folien hvis det er ønsket. Hos Kellmann reklame arbejder vi kun med markedets bedste materialer fra 3M, Arlon m.fl og vi yder altid min. 5 års garanti på vores folie.

Step 2: Klargøring og montering

Klargøring

Når du har besluttet dig for farve og materiale aftaler vi en tid til foliering af din bil.

Når du afleverer bilen hos os er det vigtigt at bilen er nyvasket, uden brug af voks da det kan hindrer folien i at klæbe tilstrækkeligt. I vinter måneder kan det være nødvendigt at bilen tørrer og køler ned inden vi kan påbegynde montering af folien.

Montage

Med en ren bil er vi klar til at påbegynde montagen.

Vi starter altid med at afmontere nødvendige dele af bilen såsom spejle, lister eller andre dele som kan hindre en flot og fejlfri finish. Vi efterlader naturligvis ikke spor af afmontering og passer godt på alle dele af din bil.

Herfra begynder vi den egentlig montage af din bilindpakning i valgt farve og materiale.

Hvorfor vælge Kellmann reklame til bilindpakning?

Mange års erfaring med bilindpakning. Vi var blandt de første i Danmark til at specialisere sig i foliering af biler.

Vi bruger kun godkendte kvalitets folier fra førende leverandører.

Vi yder altid min. 5 års garanti på folien og montering.

Vi er betroet leverandør af bilindpakning til nogle af landets største virksomheder og servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler.

Vi har rådgivning og service i højsædet, hver gang.

Husk! – Udover at være førende indenfor bilindpakning, så er Kellmann også førende indenfor skilte. Vi er en af danmarks ældste skilte virksomheder og har derfor erfaring med alt fra anvisningsskilte til store facadeskilte og pyloner. Læs meget mere om vores kompetencer indenfor skilte løsninger her.

Metroselskabet

Kellmann Skilte er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann skilte til perfektion. Alt fleksible og professionelle og i høj kvalitet. 11Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner til Kellmann skilte.

Leto Leasing

Kellmann Skilte er en seriøs og dygtig samarbejdspartner.De er hurtige og professionelle om opgaven er lille eller stor.De hjælper med alt fra design til færdiggørelse af opgaven.Vi har haft et godt samarbejde i mange år og vi giver topkarakter 5 ud af 5 til vores foretrukne partner indenfor bilindpakning.

Hofor

Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma - de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler. Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte


Ring

Skriv

Besøg