Bilindpakning - Folie til bil

Vi folieindpakker alt fra firmabiler, varevogne, busser, lastbiler og personvogne. Ingen opgave med bilindpakning er for stor eller for lille, og vi leverer i hele landet.
Foliering af bil for Tuborg
Kellmann Reklame pakker alt lige fra personbiler, til varevogne, lastbiler og en lang række af busser.
Få din private bil i den farve du altid har ønsket dig
Ingen opgave med bilindpakning er for stor eller for lille.
Øjefang med folie der giver genkendelighed
Beskyt lakken med folie på din bil
Vi har mange års erfaring med alle former for bilindpakning.

Mange års erfaring med bilindpakning.

Her hos Kellmann skilte er vi stolte over, at vi var nogle af de første i landet til at tilbyde folie til biler som reklame. I dag kan vi med flere års erfaring sige, at vi har arbejdet med flere typer af biler og folieindpakning af samme.

Det gælder alt lige fra personbiler, til varevogne og lastbiler eller en lang række af busser. Vi er stolte over at kunne arbejde med folieindpakning af biler til nogle af de største brands i landet, og du kan blive det næste.

Vi laver folie til bil til både private og erhverv.

Når du vil have lavet en bilreklame, kan du komme til os med det samme. Vi har vores egne grafikere, der hellere end gerne vil hjælpe med at designe dine reklamer, som skal bruges til din bilindpakning. Vi sørger altid for at opdatere vores programmer, så de har de helt korrekte mål på alle typer biler. På den måde forhindrer vi mange fejl allerede fra begyndelsen, når vi i samarbejde skal udarbejde dit design.

Ingen opgave med bilindpakning er for stor eller for lille, og vi leverer i hele landet. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på 38 10 76 00 eller via formularen her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud
FAQ

Ofte stillet spørgsmål.

De mange marketingsfordele med foliering af bil.

Folieindpakning af biler er en nem og ubesværet måde for enhver virksomhed at gøre opmærksom på sig selv. Uden en større indsats fra din side, er du hver dag med til at garantere maksimal eksponering af dit brand, hver gang du tænder motoren i din bil.

Hvis du gerne vil dele budskabet om flere forskellige kampagner, er det også muligt. Det er kun dig selv, der sætter grænsen for, hvordan din bilindpakning skal se ud, og hvor tit du vil udskifte den. For det er ikke svært at skifte en folieindpakning på enhver type bil.

Bilindpakningens pris kan hurtigt blive tjent hjem igen. Derudover er de praktiske reklamer også med til at beskytte lakken på din bil. Dette kan have stor effekt på den samlede slitage på din bil, samtidig med at folieindpakningen skaber opmærksomhed for din virksomhed.

  • Du får en mobil reklame med dit budskab og brand, som ses af rigtig mange mennesker hver dag.
  • Næsten ingen grænser for kreativitet. Du kan skifte stil og udtryk når det passer dig og få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.
  • Med folie på bilen beskytter lakken mod ridser og anden slidtage som kan koste dig penge ved salg eller endt leasing.

Planlæg formålet med din bilindpakning.

Det første du skal tage stilling til med enhver folieindpakning af bilen er, hvilket formål det tjener. Dette inkluderer også, hvor længe du ønsker reklamen skal holde. Vi anvender forskellige folier til bilen. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at jo højere prisen er på folien, jo længere holder den på bilen. Derfor er det vigtigt, at du beslutter dig for, om din reklame til bilindpakning er en periodisk kampagne eller et brand, der skal vare ved, så længe du ejer bilen.

Frit valg på farvehylderne til din folieindpakning.

Når det kommer til valg af farver til din reklame, er der næsten ingen grænser hos Kellmann. Vores udvalg er kæmpe og kombinationsmulighederne endnu større. Du har frit valg mellem alle standardfarverne, men vi tilbyder også indfarvet folie. På den måde er du sikker på at få præcis den farve, som du ønsker. Vi arbejder altid kun med lysægte farver, der sikrer dig en god og klar farve i solens stråler.

Hvis du har særlige ønsker i forhold til farve og holdbarhed af samme, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen her på siden eller direkte på tlf 38107600.

Den endelig pris på folie til bil.

Det sidste du skal vælge, er materialet. Her henviser vi tilbage til formålet med din bilindpakning. Det afhænger også meget af dit budget. De kortvarende folieindpakninger vejleder vi til at anvende en billigere type folie. Hvorimod de længerevarende kampagner bør monteres med stærkere folie. Dette er naturligvis dyrere, men også langt mere holdbart.

Hos Kellmann kan du vælge folietyper til din bilindpakning i matte eller metalliske overflader. Du har også muligheden for at vælge en struktur i folien. Hver bilindpakning bliver lavet med de bedste materialer fra 3M eller Arlon. Desuden tilbyder vi til hver folieindpakning af biler en garantiperiode på minimum 5 år.

Montering af folie på bil.

Når disse trin er gennemgået med dine beslutninger, er der ikke meget mere for dig at gøre. Som sidste led i kæden skal du blot sørge for at aflevere din nyvaskede bil til montering af folie på bilen, til det aftalte tidspunkt. Her er det vigtigt, at du venter med at vokse bilen, eftersom voksen forhindrer vores folier i at klæbe korrekt.

Alt efter årstiderne kan der være andre tiltag, der skal tages højde for i monteringen. Dette aftales mellem Kellmann og dig, når I aftaler en tid til montering.

Når du afleverer din bil til en folieindpakning, kan det være nødvendigt at fjerne enkelte dele på bilen, såsom spejle, for at sikre det bedste og flotteste resultat med din bil. Dette er selvfølgelig en del af monteringsprocessen, som Kellmann sørger for.

Hvorfor vælge Kellmann reklame til foliering af bil?

  • Flere års erfaring som Danmarks førende til at specialisere sig i bilreklamer.
  • Kellmann bruger kun folier af godkendt kvalitet fra de bedste leverandører.
  • Vi tilbyder altid mindst 5 års garanti på folien og montering af denne.
  • Vi er fast leverandør at bilreklamer til nogle af landets største virksomheder.
  • Vi servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler med reklamer.
  • Vores rådgivning og service er i højsæde fra start til slut – hver gang.

Husk! – Udover at være førende indenfor bilindpakning, er Kellmann også førende indenfor skilte. Vi er en af Danmarks ældste skiltevirksomheder og har derfor erfaring med alt fra henvisningsskilte til store facadeskilte og pyloner. Læs meget mere om vores kompetencer indenfor skilte løsninger her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

“Vi har samarbejdet med Kellmann Reklame igennem mange år, og sætter stor pris på kvaliteten af deres arbejde.“
“Vi oplever fleksibilitet og stort engagement på vores fælles projekter. Det er, hvad end det omhandler mindre opgaver såsom streamere til vores biler, men også på de større opgaver som indpakning af varevogne. Vi bliver altid taget imod af servicemindede medarbejdere, der har styr på deres fagområde, hvilket vi vægter højt hos en samarbejdspartner.

Vi kan varmt anbefale Kellmann Reklame til andre, der ønsker professionelle reklamer udført af Morten og hans fagfolk. Topkarakter herfra."

LETO Leasing P/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud