Bilindpakning - Folie til bil

Kellmann skilte var blandt de første til at tilbyde folieindpakning til alle typer af biler og vi har i dag mange års erfaring med indpakning af både personbiler, varevogne. lastbiler, tog og busser. Vi udfører bilindpakning for nogle af de største brands og er i dag betroet leverandør til ca. 8.000 biler.

Vi laver folieindpakning til både private og erhverv.

Udover montering af folie på bilen, har vi også egne grafikere, der hjælper med udkast til design og vi benytter selvfølgelig kun anerkendte programmer, som indeholder de korrekte mål på alle biler.

Ingen opgave er for stor eller for lille og vi leverer i hele landet. Har du spørgsmål kan du kontakte os på 38 10 76 00 eller via formularen.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

"*" indicates required fields

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor Bilindpakning

Fordele ved bilindpakning

Du får en mobil reklame med dit budskab og brand, som ses af rigtig mange mennesker hver dag.

Næsten ingen grænser for kreativitet. Du kan skifte stil og udtryk når det passer dig og få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden.

Med folie på bilen beskytter lakken mod ridser og anden slidtage som kan koste dig penge ved salg eller endt leasing.

Guide til folieindpakning 

Inden vi går igang

Først og fremmest er det vigtigt at du tager stilling til formålet med reklamen, herunder hvor længe det skal holde. Der findes forskellig kvalitet af folie til bil og hovedreglen er, at dyrere folie holder længere. Derfor skal du først og fremmest tage stilling til, om du ønsker en løsning for en periode eller en permanent løsning, der holder så længe som bilen.

Step 1: Farve & Materialevalg

Farvevalg af folie

Hos Kellmann har vi et kæmpe udvalg og kombinationsmuligheder når det gælder farver til folie på bilen. Du kan vælge mellem mange standardfarver eller vi kan tilbyde indfarvet folie, så du får præcis den farve du ønsker til din bil. Vi arbejder naturligvis kun med lysægte farver, der sikrer dig en god og klar farve i solens stråler. Har du et ønske om særlige holdbare farver, så kontakt os via formularen eller ring på: 3810 7600.

Materialevalg

Næste skridt er valg af materiale. Også her har vi et stort udvalg og mange kombinationsmuligheder. Valg af materiale afhænger først og fremmest af step 1. Ved en kortere periode vælger vi en billigere type folie. Såfremt folien skal sidde hele bilens levetid, vælger vi en dyrere og mere holdbar løsning.

Vi tilbyder foliering i både mat og metallisk look, samt løsninger med struktur i folien hvis det er ønsket. Vi bruger markedets bedste materialer fra 3M, Arlon m.fl og vi yder altid min. 5 års garanti på vores folieindpakning.

Step 2: Klargøring og montering af folie på bilen

Klargøring af folie 

Når du har besluttet dig for farve og materiale aftaler vi en tid til foliering af din bil.

Når du afleverer bilen hos os er det vigtigt at bilen er nyvasket og ikke vokset, da det kan hindre folien i at klæbe tilstrækkeligt. I vintermåneder kan det være nødvendigt at bilen er tør og køler ned inden vi kan påbegynde montering af folien.

Montering af folie

Med en ren bil er vi klar til at påbegynde monteringen af folien på bilen. Vi starter altid med at afmontere nødvendige dele af bilen såsom spejle, lister mv., for at opnå det flotteste resultat. Herefter begynder vil at pakke bilen ind i folie.

Hvorfor vælge Kellmann reklame til bilindpakning?

Mange års erfaring med bilindpakning. Vi var blandt de første i Danmark til at specialisere sig i folie til biler.

Vi bruger kun godkendte kvalitetsfolie fra førende leverandører.

Vi giver altid min. 5 års garanti på folien og montering.

Vi leverer bilindpakning til nogle af landets største virksomheder og servicerer årligt mere end 8.000 biler.

Vi har rådgivning og service i højsædet, hver gang.

Husk! – Udover at være førende indenfor bilindpakning, så er Kellmann også førende indenfor skilte. Vi er en af danmarks ældste skilte virksomheder og har derfor erfaring med alt fra anvisningsskilte til store facadeskilte og pyloner. Læs meget mere om vores kompetencer indenfor skilte løsninger her.

Metroselskabet

Kellmann Skilte er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann skilte til perfektion. Alt fleksible og professionelle og i høj kvalitet. 11Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner til Kellmann skilte.

Leto Leasing

Kellmann Skilte er en seriøs og dygtig samarbejdspartner.De er hurtige og professionelle om opgaven er lille eller stor.De hjælper med alt fra design til færdiggørelse af opgaven.Vi har haft et godt samarbejde i mange år og vi giver topkarakter 5 ud af 5 til vores foretrukne partner indenfor bilindpakning.

Hofor

Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma - de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler. Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte


Ring

Skriv

Besøg