Bilindpakning

Kellmann skilte var blandt de første til at tilbyde bilindpakning til alle typer af biler og vi har idag mange års erfaring med indpakning af både personbiler, varevogne. lastbiler, tog og bus. Vi udfører bilindpakning for nogle af de største brands og er idag en betroet leverandør til en vognpark på ca. 8.000 biler.

Bilindpakning af porshe i hvid folie

Ved at pakke hele bilen ind i folie med dit reklamebudskab giver et helt særligt udtryk og din rullende reklamesøjle vil skabe optimal synlighed af dit budskab. Udover den kreative process, som vi også kan hjælpe dig med, er det afgørende, at man anvender de bedste materialer som er slidstærke og kan holde til det skiftende klima vi har i Danmark. Vi anvender derfor kun materialer fra 3M, Avery eller Arlon, hvilket betyder, at vi kan give garanti på både folie og montage. Det giver tryghed for, at din reklame eller budskab, forbliver intakt i den periode du ønsker. En bilindpakning af en personbil i en farve efter eget valg koster fra kr. 10.000,-

Udover egen montage har vi også egne grafikere, der kan gerne hjælper med udkast til design af din nye bilreklame eller bilindpakning og vi benytter selvfølgelig kun anerkendte programmer, som indeholder de korrekte mål på alle biler.

Bilindpakning er slet ikke så besværligt som mange tror. Nedenfor finder du en kort guide med de få steps du skal igennem for at få et helt nyt look på din bil.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os og vi kan levere i hele landet. Kontakt os her på siden eller ring til os – vores eksperter sidder klar til at finde den helt rigtige type bilindpakning til netop jeres virksomhed.

Få et godt tilbud allerede i dag! Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fordele ved bilindpakning

Du får en mobil reklame med dit budskab og brand, som ses af rigtig mange mennesker hver dag og du opnår derved en meget billig kontaktpris.

Ingen grænser for kreativitet. Du kan skifte stil og udtryk når det passer dig. så du har her rig mulighed for at skille dig og din virksomhed ud fra mængden. Din bil får den farve og udtryk du ønsker.

Du beskytter lakken på bilen mod ridser og anden slidtage som kan koste dig penge når du skal sælge eller aflevering bilen fra leje eller leasing.

Mange flere eksempler på vores løsninger indenfor Bilindpakning

Guide til Bilindpakning hos Kellmann Reklame

 

Inden vi går igang

Hvis du overvejer foliering af din bil, varevogn eller lastbil er der nogle ting der er vigtige at få afklaret inden vi kan hjælpe dig til den bedst mulige løsning. Først og fremmest er det vigtigt at du tager stilling til formålet med foliering af din bil, herunder hvor længe det skal kunne holde. Der findes flere forskellige kvaliteter indenfor folie til bilindpakning og hovedreglen er, at jo dyrere folie du vælger jo mere modstandsdygtigt er det og jo længere tid holder det. Derfor skal du først og fremmest tage stilling om du ønsker en løsning blot for en periode eller om du gerne vil have en permanent løsning der holder så længe du planlægger at beholde bilen.

Når formålet med din bilpakning er klarlagt er der kun 2 steps tilbage før din bil har et helt nyt look og udtryk.

Step 1: Farve & Materialevalg

Farvevalg

En af de største fordele ved bilindpakning er, at det er den billigste måde at du kan sætte dit helt eget præg på din bil. Hos Kellmann reklame har vi et kæmpe udvalg og kombinationsmuligheder når det gælder faver til foliering af bilen. Du kan vælge imellem mange standardfarver eller vi kan tilbyde indfarvet folie, så du får præcis den farve du ønsker til din bil. Vi arbejder naturligvis kun med lysægte farver der sikrer dig en god og klar farve i solens stråler. Har du et ønske om særlige holdbare farver tager vi en snak om det.

Materialevalg

Næste skridt er valg af materiale. Også her har vi et stort udvalg og mange kombinationsmuligheder. Som bekendt er det afgørende for dit valg af materiale, formålet med din bilindpakning. Hvis du kun ønsker din bil indpakket i en kortere periode kan vi vælge en billigere type folie mens hvis du ønsker en permanent løsning der skal holde i hele bilens levetid, så vælger vi en dyrere form.Vi tilbyder foliering i både mat og metallisk look samt løsninger med struktur i folien hvis det er ønsket. Hos Kellmann reklame arbejder vi kun med markedets bedste materialer fra 3M, Arlon m.fl og vi yder altid min. 5 års garanti på vores folie.

Step 2: Klargøring og montering

Klargøring

Når du har besluttet dig for farve og materiale aftaler vi en tid til foliering af din bil.

Når du afleverer bilen hos os er det vigtigt at bilen er nyvasket, uden brug af voks da det kan hindrer folien i at klæbe tilstrækkeligt. I vinter måneder kan det være nødvendigt at bilen tørrer og køler ned inden vi kan påbegynde montering af folien.

Montage

Med en ren bil er vi klar til at påbegynde montagen.

Vi starter altid med at afmontere nødvendige dele af bilen såsom spejle, lister eller andre dele som kan hindre en flot og fejlfri finish. Vi efterlader naturligvis ikke spor af afmontering og passer godt på alle dele af din bil.

Herfra begynder vi den egentlig montage af din bilindpakning i valgt farve og materiale.

Hvorfor vælge Kellmann reklame til bilindpakning?

Mange års erfaring med bilindpakning. Vi var blandt de første i Danmark til at specialisere sig i foliering af biler.

Vi bruger kun godkendte kvalitets folier fra førende leverandører.

Vi yder altid min. 5 års garanti på folien og montering.

Vi er betroet leverandør af bilindpakning til nogle af landets største virksomheder og servicerer årligt en vognpark på mere end 8.000 biler.

Vi har rådgivning og service i højsædet, hver gang.

Husk! – Udover at være førende indenfor bilindpakning, så er Kellmann også førende indenfor skilte. Vi er en af danmarks ældste skilte virksomheder og har derfor erfaring med alt fra anvisningsskilte til store facadeskilte og pyloner. Læs meget mere om vores kompetencer indenfor skilte løsninger her.