Sandblæst folie

Vi producerer alt indenfor sandblæst folie og har mange års erfaring med alle typer og størrelser af folie.

Mange års erfaring med sandblæst folie

Sandblæst folie eller materet folie, bliver også kaldt for dusted folie og er en rigtig elegant og flot løsning til glasdekorationer, evt. i samspil med velvalgte farver. Folie eller print kan benyttes på vægge, gulve, vinduer, skilte og kan kombineres med farver. Sandblæst folie kan monteres både inde og ude og kan laves som enkelte striber eller dække et helt vindue.

Kellmann skilte har i mange år været fast leverandør af folieløsninger hos mange af landets største virksomheder. Det anser vi som et kvalitetsstempel, et stempel vi arbejder hårdt på at blive ved med at leve op til – også når det kommer til din næste løsning indenfor matteret folie.

Har du spørgsmål eller ønsker en god pris?

Ring på 38 10 76 00 eller udfyld formularen.

Tilbud

Eksempler på vores løsninger indenfor Dusted Folie

Her kan du se flere eksempler på vores løsninger indenfor sandblæst folie. Klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Derfor skal du vælge sandblæst Folie

Sandblæst folie er godt til afskærmning af eks. et mødelokale, et kontor eller andet, hvor der ønskes diskretion, men kan med stor fordel også anvendes til dekoration af dine lokaler i form af mønstre, logo eller andet på netop den overflade du ønsker.

Indenfor sandblæst folie tilbyder vi

  • Matteret folie til blænding og dekoration af lokale

Vi tilbyder alle tænkelige typer, former og udskæringer af folie til blænding af mødelokaler eller dekoration af glaspartier i din virksomhed.

  • Print på matteret folie

Vi kan også tilbyde print på matteret folie, både transparent eller i farver. Denne mulighed er oplagt til din facade eller messe, hvor du ønsker dette udtryk fra folien kombineret med et stærk farve og budskab.

  • Matteret folie med logo

Har du et ønske om folie med dit logo, kan vi naturligvis også klare den. Logo i folie er populært til især butiksfacader men også til messer eller på væggen i virksomheden, hvor dit logo direkte på væggen ofte ser mere elegant ud end et tungt skilt.

Vidste du? – At Kellmann skilte er blandt de absolut førende indenfor skilteløsninger. Vi er et af danmarks ældste skiltefirmaer og vores mange års erfaring gør, at vi kan producere og montere alt indenfor skilte, både indvendigt og udvendigt. Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor skilte til din virksomhed her.

Vi kan også hjælpe dig med:

“Kellmann Reklame er vores foretrukne leverandør til indpakning af såvel vores biler og metro toge. Kellmann har pakket vores metrotog ind i anti graffiti film, som har sparet os for mange timers rengøring og penge. “
“At håndtere indpakning af vores biler og metro toge er en logistisk krævende opgave, da vi konstant skal være i drift, men den opgave klarer Kellmann Reklame til perfektion. Alt fleksibelt og professionelt og i høj kvalitet. Vi giver topkarakter, 5 ud af 5 stjerner, til Kellmann Reklame.”

Metro

“Ved sammenlægningen af de forskellige varme- og vandselskaber i København, stod Københavns Energi med et dilemma – de forskellige forsyninger havde forskelligt farvede biler.“
“Efter et officielt udbud blev Kellmann Skilte valgt til opgaven at pakke alle biler ind i ensartet folie og logo for at sikre et strømlinet udtryk. Den opgave har Kellmann Skilte løst meget tilfredsstillende og gør det stadig den dag i dag. Vi giver 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Skilte.”

Hofor

“Ase brugte Kellmann i forbindelse med, Ase skulle have ændret logo på vores biler i vores afdelinger i både Kolding og på Frederiksberg. Opgavens logistiske udfordring bestod i, at missionen skulle hemmeligholdes og derefter laves på nøjagtig samme dag og nøjagtig samme tidspunkt begge steder, mens Ases 400 medarbejdere var til møde.“
“Vi oplevede et meget engageret team, som tog udfordringen meget seriøst. Kellmann klarede opgaven optimalt og resultatet blev super flot. Vi giver Kellmann Skilte 5 ud af 5 stjerner.”

ASE

“Vi har brugt Kellmann skilte til montering af sikkerhedsfilm på hele vores nye stadion. Det blev i alt til 3200 kvadratmeter sikkerhedsfilm, som sikrer både vores fans samt vore gæsters mod glassplinter i tilfælde af uheld.“
“Vi har været meget tilfredse med Kellmann skilte, deres høje service niveau og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde. Vi vil klart anbefale Kellmann skilte til andre og giver 5 ud af 5 stjerner for en veludført opgave.”

Blue Water Arena

“Jeg har samarbejdet med Kellmann Reklame A/S igennem en lang årrække, hvor jeg har fået leveret mange reklameartikler til min virksomhed. Lige fra stationære skilte på 12,0 x 1,50m. med lys til indpakning af biler, flag osv.“
“Kellmann Reklame A/S er en professionel samarbejdspartner, deres medarbejdere er meget dygtige grafisk og kreative, jeg bliver altid positivt overrasket når jeg skal godkende et layout. Man kan altid regne med at kvalitet og lev. til den aftalte tid når man samarbejder med Kellmann Reklame A/S. Jeg giver derfor 5 ud af 5 stjerner til Kellmann Reklame."

Gorm Larsen & Søn A/S

Hej, skal du have et skarpt tilbud?

Kellmann Reklame er en af landets ældste skilte-virksomheder med over 50 års erfaring. Den erfaring giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os og få et godt tilbud allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller udfordring.

Venlig hilsen
Morten Krogh Christensen, Direktør
Tlf: +45 3810 7600
Tilbud

Hej, Morten her. Skal du have et skarpt tilbud?

Vi er en af landets ældste skilte virksomheder med over 50 års erfaring. Det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme. Kontakt os her eller ring på 3810 7600 – og få et godt tilbud allerede i dag. 

Tilbud