Menu

Ring

Skriv

Besøg

Dusted folie

Vi producerer alt indenfor dusted folie og har mange års erfaring med alle typer og størrelser af folie.

Sandblæst folie eller materet folie, bliver også kaldt for dusted folie og er en rigtig elegant og flot løsning til glasdekorationer, evt. i samspil med velvalgte farver. Folie eller print kan benyttes på vægge, gulve, vinduer, skilte og kan kombineres med farver. Dusted folie kan monteres både inde og ude og kan laves som enkelte striber eller dække et helt vindue.

Dusted folie er godt til afskærmning af eks. et mødelokale, et kontor eller andet, hvor der ønskes diskretion, men kan med stor fordel også anvendes til dekoration af dine lokaler i form af mønstre, logo eller andet på netop den overflade du ønsker.

Kellmann skilte har i mange år været fast leverandør af folie løsninger hos mange af landets største virksomheder. Det anser vi som et kvalitetsstempel, et stempel vi arbejder hårdt på at blive ved med at leve op til – også når det kommer til din næste løsning indenfor materet folie.

Indenfor dusted folie leverer vi:

folie / film til vinduer ( Kan bruges til blænding af et lokale, som design eller andet )
Gulv folie
Folie til vægge

Kontakt os her på siden eller ring til os  –  vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning indenfor dusted folie til dig.

Vidste du? – At Kellmann skilte er blandt de absolut førende indenfor skilte løsninger. Vi er et af danmarks ældste skilte firmaer og vores mange års erfaring gør, at vi kan producere og montere alt indenfor skilte, både indvendigt og udvendigt. Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor skilte til din virksomhed her.

Få et godt tilbud allerede i dag! Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.