Sandblæst folie

Vi producerer alt indenfor sandblæst folie og har mange års erfaring med alle typer og størrelser af folie.

Sandblæst folie eller materet folie, bliver også kaldt for dusted folie og er en rigtig elegant og flot løsning til glasdekorationer, evt. i samspil med velvalgte farver. Folie eller print kan benyttes på vægge, gulve, vinduer, skilte og kan kombineres med farver. Sandblæst folie kan monteres både inde og ude og kan laves som enkelte striber eller dække et helt vindue.

Kellmann skilte har i mange år været fast leverandør af folieløsninger hos mange af landets største virksomheder. Det anser vi som et kvalitetsstempel, et stempel vi arbejder hårdt på at blive ved med at leve op til – også når det kommer til din næste løsning indenfor matteret folie.

 

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

"*" indicates required fields

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor Dusted Folie

Derfor skal du vælge sandblæst Folie

Sandblæst folie er godt til afskærmning af eks. et mødelokale, et kontor eller andet, hvor der ønskes diskretion, men kan med stor fordel også anvendes til dekoration af dine lokaler i form af mønstre, logo eller andet på netop den overflade du ønsker.

Indenfor sandblæst folie tilbyder vi

Matteret folie til blænding og dekoration af lokale

Vi tilbyder alle tænkelige typer, former og udskæringer af folie til blænding af mødelokaler eller dekoration af glaspartier i din virksomhed.

 

Print på matteret folie 

Vi kan også tilbyde print på matteret folie, både transparent eller i farver. Denne mulighed er oplagt til din facade eller messe, hvor du ønsker dette udtryk fra folien kombineret med et stærk farve og budskab.

Matteret folie med logo

Har du et ønske om folie med dit logo, kan vi naturligvis også klare den. Logo i folie er populært til især butiksfacader men også til messer eller på væggen i virksomheden, hvor dit logo direkte på væggen ofte ser mere elegant ud end et tungt skilt.

Vidste du? – At Kellmann skilte er blandt de absolut førende indenfor skilteløsninger. Vi er et af danmarks ældste skiltefirmaer og vores mange års erfaring gør, at vi kan producere og montere alt indenfor skilte, både indvendigt og udvendigt. Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor skilte til din virksomhed her.


Ring

Skriv

Besøg