Solfilm bygning

Med Kellmann’s solfilm til bygninger , kan du dæmpe varmepåvirkning og modvirke blænding der kan genere din arbejdsdag.

Varme sommerdage er altid dejlige, bare ikke på kontoret hvis solen står lige ind og varmer din arbejdsplads op til meget høje temperaturer. Vores solfilm kan reducere den samlede mængde solenergi med op til ca. 85%. Det giver din arbejdsplads en behagelig temperatur og du kan bedre koncentrere dig om at udføre dit arbejde.

Uanset om det er solfilm til planglas eller solfilm til biler, så anvender vi altid LLumar solfilm og vi yder altid 12 års garanti.

Få et godt tilbud allerede i dag!

Kontakt os her eller ring på 38 10 76 00

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksempler på vores løsninger indenfor Solfilm til bygninger

Hvorfor solfilm på din bygning?

Udover at solfilm til bygninger reducerer varmepåvirkning, beskytter det også mod de farlige UV stråler, som du altid i direkte sollys bliver udsat for.

Sidst, men ikke mindst, så er solfilm også en god løsning til at sikre privatliv. Måske er din arbejdsplads åben for at andre kan kigge ind – det kan solfilm også afhjælpe, så du både slipper for solens opvarmning, de farlige UV stråler og samtidig også sikrer dig privatliv under din arbejdsdag.

Har du behov for en professionel løsning indenfor solfilm til bygning eller kontor, så kontakt os endelig her på siden eller ring til os – Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig og kommer meget gerne forbi til en uforpligtende snak og finder den bedste afskærmning for solen til netop din virksomhed.

HUSK! – Vi kan levere alt indenfor skilte. Se et udpluk af hvad vi kan indenfor skilte her.


Ring

Skriv

Besøg